Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι μαθητές του φροντιστηρίου "Θεμέλιο" έκαναν τη διαφορά με τις επιτυχίες τους στις πανελλαδικές

Οι μαθητές του φροντιστηρίου "Θεμέλ...

Για μία ακόμα χρονιά!

Το φροντιστήριο "Θεμέλιο" μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, να έχει συνεχώς επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις, από το σύνολο των μαθητών του.

Έτσι και φέτος, η παράδοση δεν έσπασε!

Για μία ακόμα χρονιά, οι μαθητές του φροντιστηρίου "Θεμέλιο" έκαναν τη διαφορά. Μιλώντας με τους υπεύθυνους του φροντιστηρίου, μας σημείωσαν πως "οι φετινές επιτυχίες και το γεγονός πως υπάρχουν αριστούχοι σε όλες τις κατευθύνσεις Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ αποδεικνύουν πως δουλέψαμε υπό αυτές τις τόσο ιδιαίτερες συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Άλλωστε, στο "Θεμέλιο", η εξ αποστάσεως εκπαίδευση όχι απλά δούλεψε αλλά είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα!

Παράλληλα, μας τόνισαν: "Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν υπό δύσκολες συνθήκες, αλλά ιδιαίτερα και τους πρώτους των πρώτων!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς μαθητές που αρίστευσαν από όλες τις κατευθύνσεις Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, γεγονός που αποδεικνύει το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται από το άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό που διαθέτει το φροντιστήριο.

ΨHNA ΜENIA 21450

ΞΕΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 19667

ΤΣΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 19400

ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 18914

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  18750

ΜΟΣΛΕΫ ΗΛΙΑΝΑ 18690

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ 18645

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 18488

ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 18345

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ 18275

ΔΑΓΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ 18099

ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 18019

Εδώ τι είπαν μερικοί μαθητές για τη δουλειά που γίνεται στο φροντιστήριο.

 

 

 

Τσούλος Θεόδωρος (19400 μόρια-1ος στο Φυσικό)

Τσούλος Θεόδωρος (19400 μόρια-1ος στο Φυσικό)

Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ, για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην προετοιμασία μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ο κάθε καθηγητής εκτός από τη στήριξη και βοήθεια στο κομμάτι των μαθημάτων, με βοήθησε και ψυχολογικά, συμβουλεύοντάς με κατά την διάρκεια της δύσκολης αυτής σχολικής χρονιάς, για το πως να διατηρήσω σταθερό ρυθμό στο διάβασμά μου, αλλά και πως να αντιμετωπίσω το άγχος των εξετάσεων, με αποτέλεσμα να μπορέσω τελικά να αποδώσω το 100%. Κάθε ένας καθηγητής και καθηγήτρια έκαναν πραγματικά άψογη δουλειά και τους ευχαριστώ πολύ, καθώς σε μία φαινομενικά πολύ απαιτητική χρονιά, κατάφεραν να καθοδηγήσουν όλους εμάς με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και προσωπικά αποτελούν «θεμέλιο» της επιτυχίας μου.

Κουτσοσπύρος Μάριος (ΙΑΤΡΙΚΗ)

Κουτσοσπύρος Μάριος (ΙΑΤΡΙΚΗ)

Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα αυτό γιατί κατάφερα να περάσω στην Ιατρική Σχολή που αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή. Η επιτυχία μου αυτή οφείλεται όχι μόνο σε μένα αλλά και στο φροντιστήριο μου ΘΕΜΕΛΙΟ και τους καθηγητές του οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου αυτή τη δύσκολη χρονιά. Για αυτό, τους ευχαριστώ πολύ γιατί δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν σε μένα και με βοήθησαν στον αγώνα μου για την εισαγωγή στη σχολή που επιθυμώ.

Γασπαρινάτου Αναστασία (18914 μόρια- 1η ...

Γασπαρινάτου Αναστασία (18914 μόρια- 1η στο Οικονομικό)

Είναι γεγονός ότι οι δυο τελευταίες χρονιές, και μάλιστα για τους υποψήφιους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων, έχρηζαν απαιτητικής προσπάθειας και προσαρμογής σε πρωτόγνωρα δεδομένα λόγω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο πλαίσιο του κορονοϊού. Εντούτοις, αισθάνομαι βαθύτατα ικανοποιημένη και χαρούμενη που κατόρθωσα να εισαχθώ πρώτη στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στην Πάτρα, η οποία αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή. Ένα σημαντικό κομμάτι, όμως, της επιτυχίας μου το οφείλω στο φροντιστήριο μου ΘΕΜΕΛΙΟ το οποίο με τον άψογο επαγγελματισμό και την άρτια καθοδήγηση συνέβαλλε καθοριστικά στην πραγματοποίηση του στόχου μου. Όλοι οι καθηγητές είχαν πολύ υψηλή μεταδοτικότητα, προθυμία για την επίλυση αποριών ανά πάσα ώρα και στιγμή, και παρείχαν ιδιαίτερη στήριξη και κίνητρο τόσο στο μαθησιακό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Η υψηλή κατάρτιση του διδακτικού προσωπικού σε συνδυασμό με τη χρόνια εμπειρία και το εξατομικευμένο ενδιαφέρον που δείχνει σε κάθε μαθητή είναι το κλειδί της επιτυχίας και αυτό που καθιστά το ΘΕΜΕΛΙΟ ως απαραίτητο βέλος στη φαρέτρα του κάθε μαθητή για τον αγώνα που καταβάλλει. Καθοριστικό ρόλο όμως διαδραμάτισε και η διεύθυνση του φροντιστηρίου το οποίο όντας ευγενικό και πρόθυμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών, δημιουργεί ένα φιλικό και προσιτό περιβάλλον όπου ο μαθητής νιώθει συνεχή βοήθεια και ασφάλεια στην αγχωτική διαδικασία των πανελληνίων και εμπνέεται να συνεχίσει για την πραγματοποίηση των στόχων του.

Σπίνος Κωνσταντίνος (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Υ)

Είμαι πολύ ικανοποιημένος που πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα και κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο μου. Με διαρκή ατομική προσπάθεια αλλά και την βοήθεια των καθηγητών μου στο ΘΕΜΕΛΙΟ όλα κύλισαν ομαλά παρά τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που δημιουργήθηκαν λόγω της καραντίνας. Η κατανόηση αλλά και η στήριξη που έδειχναν οι καθηγητές μου ήταν σημαντική ιδιαίτερα στα πρόθυρα των εξετάσεων.

 

Ηλιόπουλος Φώτης (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να περάσω στην σχολή που επιθυμούσα, και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη σχολική χρονιά όπως η φετινή! Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο ΘΕΜΕΛΙΟ που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου, καθώς και την διεύθυνση του φροντιστηρίου και την γραμματεία που ήταν πάντα εκεί για να με βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμουν.

 

Κατσαρός Γιώργος (ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τόσο το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ όσο και τους καθηγητές του που όλα αυτά τα χρόνια με την στήριξη τους κατάφερα έναν πολύχρονο μου στόχο. Μια στήριξη όχι μόνο σε μαθησιακό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό, κάτι απαραίτητο στις δύσκολες συνθήκες που περάσαμε.

Δάγλα Ανδριανή (ΝΟΜΙΚΗ)

Δάγλα Ανδριανή (ΝΟΜΙΚΗ)

Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη γιατί ήταν η 1η μου επιλογή. Ήθελα εκτός από τη σχολή να περάσω μόνο και στη συγκεκριμένη πόλη, τη Θεσσαλονίκη, κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Η οικογένειά μου δεν έχει σχέση με το νομικό χώρο, ο πατέρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά, απλά ακολούθησα θεωρητική κατεύθυνση και είχα “κολλήσει” από μικρή με τα νομικά αν και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ως μάχιμη δικηγόρος αλλά να ακολουθήσω στη συνέχεια τον κλάδο της ναυτιλίας ή τα χρηματοοικονομικά. Οι συνθήκες προετοιμασίας μέσα στην καραντίνα δεν ήταν απλώς δύσκολες, αλλά θα έλεγα πως ήταν επίπονες τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά και ομολογώ ότι έφτασα στο σημείο να πω δεν μπορώ άλλο, ήταν δύσκολα αλλά το πάλεψα με την βοήθεια και την στήριξη τόσο της οικογένειάς μου όσο και των καθηγητών μου στο φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ που ήταν δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

 

Σταθοπούλου Έλλη (ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ)

Σταθοπούλου Έλλη (ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ)

 

Είμαι ευγνώμων για το αποτέλεσμα και για το γεγονός ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Προς αυτό το αποτέλεσμα συνέβαλλε η πείρα και η μεθοδικότητα του διδακτικού προσωπικού του φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ και προς το τέλος η ατομική προσπάθεια. Για αυτό, κατάφερα να ανταπεξέλθω σε μια δύσκολη μαθησιακά περίοδο και να συνεχίσω αδιάκοπα να αγωνίζομαι για τον στόχο μου. Ανακεφαλαιώνοντας, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο για το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου μου όσο και για το κάθε παιδί που πάλεψε έναντι αυτών των πρωτόγνωρων αντίξοων συνθηκών.

Ξένου Αλεξάνδρα ( 19667 μόρια μαζί με σχ...

Ξένου Αλεξάνδρα ( 19667 μόρια μαζί με σχέδιο - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ)

 

Η Αρχιτεκτονική Πατρών ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ο εγκλεισμός με επηρέασε αρνητικά ψυχολογικά , αλλά με την στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και των καθηγητών μου του σχολείου και του φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ κατάφερα και πέτυχα τον στόχο μου. Αυτό που κατάλαβα από την φετινή χρονιά είναι πως όσα εμπόδια και αν προκύψουν μπορείς να τα ξεπεράσεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

Αναστασοπούλου Βάσια (ΧΗΜΙΚΟ)

Αναστασοπούλου Βάσια (ΧΗΜΙΚΟ)

 

Ως μαθήτρια του φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μου και φυσικά τον διευθυντή μας για τη στήριξη τους. Γνωρίζοντας πως η τελευταία χρονιά του Λυκείου ήταν και η πιο δύσκολη και τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στο μεγαλύτερο μέρος της, η διδασκαλία τους ήταν υψηλού επιπέδου καθώς και η υποστήριξη από τους καθηγητές μου σε ψυχολογικό επίπεδο σημαντική. Έτσι, μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι, αφού τελικά ανταμείφθηκαν οι κόποι μιας τόσο απαιτητικής χρονιάς!

Μπαράκου Παναγιώτα (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)

Μπαράκου Παναγιώτα (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)

 

Είμαι πολύ περήφανη και ικανοποιημένη που μετά από τόσο κόπο κατάφερα να πετύχω την πρώτη επιλογή μου και να είμαι μέσα στους πρώτους 15 εισαχθέντες στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά αλλά παρόλα αυτά κατάφερα να προσαρμοστώ σε αυτόν τον πρωτόγνωρο τρόπο εκπαίδευσης! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου αλλά και το φροντιστήριο μου "ΘΕΜΕΛΙΟ" που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να επιτύχω τους στόχους μου !

Καπαρουνάκη Κέλυ (ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ...

Καπαρουνάκη Κέλυ (ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΠΑΝΤΕΙΟ)

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ και τους καθηγητές του που με την υποστήριξή τους και τη σωστή επιστημονική τους καθοδήγηση συνέβαλαν στην επιτυχία και στην εισαγωγή μου στο τμήμα ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, το οποίο αποτελούσε 1η επιλογή μου!! Το ΘΕΜΕΛΙΟ μου παρείχε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία μου στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είχα ιδιαίτερους και πολύ έμπειρους καθηγητές που πρώτα απ' όλα με έκαναν να αγαπήσω την επιστήμη, αλλά και φυσικά να εμπεδώσω μεθοδικά την ύλη. Τους ευχαριστώ όλους πολύ!

 

Ρουμελιώτης Δημήτρης (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ)

Σε μια περίοδο που η παιδεία δοκιμάστηκε σκληρά και οι μαθητές βρέθηκαν πίσω από τις οθόνες, το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ κατόρθωσε να βγει μπροστά! Οργανώθηκε και οργάνωσε και τα παιδιά μας. Οι άρτια καταρτισμένοι καθηγητές του κατόρθωσαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους και να τα στηρίξουν μέχρι το τέλος των Πανελληνίων εξετάσεων.

Μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη γιατί με την βοήθεια σας ο Δημήτρης μας κατόρθωσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να περάσει στη σχολή της επιλογής του!!

Καλή συνέχεια στο έργο σας!!

Οι γονείς, Ρουμελιώτης Χρήστος - Νατάσσα.

Και από τον μαθητή Ρουμελιώτη Δημήτρη:

Σε μια σχολική χρονιά γεμάτη δυσκολίες, κατάφερα με τη βοήθεια των καθηγητών μου από το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ και το σχολείο (1οΓΕΛ), να οργανώσω τους στόχους μου και να περάσω στη σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Γι αυτό ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για τη συνεργασία και το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ, που έκανε τα διαδικτυακά μαθήματα ευχάριστα και αποτελεσματικά!

Και πάλι ευχαριστούμε!

 

Τσαράφλης Παναγιώτης (Σ.Μ.Υ.Α)

Οι άρτια καταρτισμένοι καθηγητές μου που είχαν και το πάθος της διδασκαλίας είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που εξασφάλισαν την επιτυχία μου σε αυτό τον δύσκολο δρόμο των πανελληνίων. Ο μεγαλύτερος αρωγός στην προσπάθεια μου ήταν το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ. Τόσο το σύνολο των καθηγητών όσο κ το κλίμα συνεργασίας που επικρατούσε δημιουργούσε μια αίσθηση ασφάλειας και σίγουρης προόδου. Τους ευχαριστώ πολύ για το εξαιρετικό τους έργο.

 

Φλώρος Κων/νος (11ος στο τμήμα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ καθώς χάρης την συνεργασία μας, όχι μόνο φέτος, αλλά όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή. Οι καθηγητές και ο διευθυντής του φροντιστηρίου με βοήθησαν να χτίσω τις απαραίτητες βάσεις για να συνεχίσω με τις σπουδές μου. Τους ευχαριστώ όλους πολύ!

 

Τσαράφλης Δημήτρης (Σ.Μ.Υ.Α)

Πάθος, όρεξη και θέληση για σκληρή δουλειά είναι τρία από τα πολλά χαρακτηριστικά που μπορώ να πω με βεβαιότητα για το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ.

Είναι το καλύτερο μέσο επιλογής για την επίτευξη των στόχων σου και για να θέσεις τις καλύτερες βάσεις για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μας πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία μας κ εκτός από γνώσεις μας παρείχαν συμβουλές υποστήριξης και συμπαράστασης. Βέβαια εξίσου σημαντική ήταν η συμπαράσταση που έδειξε η διοίκηση και το προσωπικό του φροντιστηρίου μου

 

Γαλατσίδας Παναγιώτης (ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΘΕΜΕΛΙΟ, και συγκεκριμένα τον διευθυντή και τους καθηγητές μου για την άψογη συνεργασία μας. Η φετινή χρονιά ήταν απαιτητική από πολλές απόψεις, παρ' όλα αυτά μέσω του ομαδικού πνεύματος και κατ’ επέκταση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που πλαισιώθηκε ανάμεσα σε εμάς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καταφέραμε να αγαπήσουμε την επιστήμη μας και να την ''κυνηγήσουμε'' σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

 

Δανιήλ Νίκος (ΛΙΜΕΝΙΚΟ)

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και όλο το προσωπικού του φροντιστηρίου μου "ΘΕΜΕΛΙΟ" για την άψογη συνεργασία τα τελευταία δύο χρόνια . Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και όλους τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια .

 

Ψήνα Μένια (21450 μόρια μαζί με Αγγλικά- ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ)

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή! Είχα ένα στόχο και ήμουν προετοιμασμένη να αφιερωθώ σε αυτόν. Αναμφίβολα η καραντίνα, με τα θετικά και τα αρνητικά της, δοκίμασε την αυτοπειθαρχία, την υπομονή και τις πνευματικές μου δυνάμεις. Ήμουν ωστόσο υπερβολικά τυχερή που είχα την οικογένειά μου, τους φίλους και τους απίστευτους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ που έκαναν την όλη εμπειρία λιγότερο επίπονη. Τους ευχαριστώ όλους πολύ!

 

Τζίμας Θάνος (ΦΥΣΙΚΟ)

Στόχος μου και συνειδητή επιλογή σχολής ήταν το τμήμα Φυσικής της Πάτρας από τις αρχές της Α΄ λυκείου. Ήταν η μοναδική επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Παρά τις εντάσεις και την αποδιοργάνωση που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού τα τελευταία δύο χρόνια, είναι γεγονός πως η άριστη συνεργασία σε εκπαιδευτικό αλλά και διαπροσωπικό επίπεδο με καθέναν από τους καθηγητές του φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ αποτέλεσε κύριο αίτιο της επιτυχίας μου χωρίς να είναι απαραίτητη η καταβολή κάποιας ιδιαίτερης προσπάθειας . Τους ευχαριστώ όλους πολύ!

 

Αγρέβης Μιχάλης (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)

Όταν αρχίσαμε την προετοιμασία για τις πανελλήνιες κανείς δεν περίμενε τις πολλαπλές δυσκολίες που θα συναντούσαμε. Ο κορονοϊός μετέτρεψε το δια ζώσης μάθημα σε απρόσωπα διαδικτυακά μαθήματα όπου οι μαθητές περιορίζονταν στο να ακούν τους καθηγητές τους. Το ΘΕΜΕΛΙΟ ωστόσο μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε μια στενότερη επαφή με τους καθηγητές μας ακόμα και αν βρισκόμασταν στα σπίτια μας. Παρά τις δυσκολίες και τις πρωτοφανείς καταστάσεις που βίωσα τα κατάφερα! Πέρασα επιτυχώς στο πανεπιστήμιο Οικονομικών Επιστημών στην Πάτρα που αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή και πλέον κοιτάζω μόνο μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλους τους καθηγητές καθώς και την διεύθυνση του φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ που με στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες και μου έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για να "αντιμετωπίσω" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πανελλαδικές εξετάσεις. <<Το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας είναι να τα πας καλά με τους ανθρώπους>>. Έτσι και εγώ έχοντας μια διαφορετική σχέση από την καθιερωμένη δασκάλου-μαθητή με τους καθηγητές μου, πραγματοποίησα το όνειρο μου και έδωσα αξία στην προσπάθεια ολόκληρης της χρονιάς!

 

Πετροπούλου Μαριτίνα (ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

Είμαι πολύ χαρούμενη για την εισαγωγή μου στην σχολή των Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρας, που αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή. Ήταν μια ιδιαίτερη χρόνια λόγω της πανδημίας, όμως οι θυσίες και η επιμονή μου στον στόχο τελικά ανταμείφθηκαν. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους φίλους μου που με στήριξαν, καθώς και στους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ που με βοήθησαν να προετοιμαστώ κατάλληλα για την επιτυχία μου αυτή. Τους ευχαριστώ πολύ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά