Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λατινοπούλου μετά τα tweet Μπογδάνου για τα παιδιά των μεταναστών : "Μαύρο το μέλλον μας"...

Λατινοπούλου μετά τα tweet Μπογδάνου για...

Σχόλια που προκάλεσαν αντιδράσεις

Για μια ακόμη φορά, μια ανάρτηση της πολιτευτού της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτης Λατινοπούλου, προκάλεσε σχόλια και αντιδράσεις. Αυτή τη φορά, σχολίασε τον σάλο που έχει προκληθεί από τη δημοσιοποίηση από τον βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, της λίστας με ονόματα μικρών μεταναστών που πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος υποστήριξε πως έκανε λάθος που δεν έλεγξε το δημοσίευμα, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και της κοινωνίας.

Η κ. Λατινοπούλου σε ανάρτησή της στο Twitter χαρακτηρίζει μαύρο το μέλλον που έρχεται γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται.

Το... επιχείρημα της κ. Λατινοπούλου, για το "μαύρο μέλλον" λόγω των μεταναστών μαθητών προκάλεσε πολλά επικριτικά σχόλια. 

Αναγνώρισε το λάθος ο Μπογδάνος

"Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού", ανέφερε ο βουλευτής, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση της ιστοσελίδας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις