Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θάνατος 5χρονου στην Κοζάνη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ

Θάνατος 5χρονου στην Κοζάνη: Ένοχοι οι ι...

Ένοχοι κρίθηκαν για τον θάνατο του 5χρονου αγοριού στην Κοζάνη, οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που του είχαν επιτεθεί

Ένοχους έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, τους δύο κατηγορούμενους ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ, για τον θάνατο ενός πεντάχρονου παιδιού, στο οποίο είχαν επιτεθεί τα σκυλιά την Κυριακή του Πάσχα του 2016.


Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους δύο κατηγορούμενους καταδικάζοντάς τους σε ποινή φυλάκισης 5 ετών τον καθένα. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα έκαστος. Στους καταδικασθέντες επιβλήθηκαν ακόμα: ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στην Αστυνομία, να μην αποκτήσουν νέο σκύλο οποιασδήποτε ράτσας και την καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

«Τα μέτρα ασφαλείας δεν ήταν αρκετά και τα σκυλιά δεν είχαν εκπαίδευση»
Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της, ανέφερε: «Αντίθετα στη λογική και στα δεδομένα ήταν η επιχειρηματολογία των κατηγορουμένων. Δεν ήταν ικανά τα μέτρα ασφαλείας να τα κρατήσουν τα σκυλιά. Έπρεπε τα μέτρα να ήταν αντίστοιχα ενός κυνοκομείου και τα σκυλιά δεν είχαν την κατάλληλη εκπαίδευση.

Είναι αυτονόητο ότι ως συνιδιοκτήτες της οικίας αυτόματα είστε συνιδιοκτήτες και των σκυλιών και φέρετε και δύο την ευθύνη. Δεν υπήρχε ιατρικό σφάλμα από την κατάθεση του κυρίου Δουλγεράκη, άρα ο θάνατος του μικρού αυτού παιδιού οφείλεται στα δαγκώματα των σκυλιών της ιδιοκτησίας σας άρα ευθύνεστε εσείς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις