Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο από 16 έως και 22 Σεπτεμβρίου 2021

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο απ...

Θα παίξει 2 καινούριες ταινίες το "Cry Macho" του θρύλου Κλιντ Ίστγουντ και το ντοκιμαντέρ "Βασιλιάς Όττο"

Το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο συνεχίζει τη λειτουργία του και από την Πέμπτη 16/9 έως την Κυριακή 19/9/2021 θα προβάλλει με ώρα έναρξης στις 21:30 την ταινία «Cry Macho», σε σκηνοθεσία του τιμημένου με 2 Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί.

Σενάριο: ΝΙΚ ΣΚΕΝΚ & Ν. ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΑΣ

Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΜΙΝΕΤ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΡΕΪΒΕΝ.

Διάρκεια: 104 λεπτά

Στην ταινία, ο Κλιντ Ίστγουντ στα 91 του χρόνια σήμερα αλλά πάντα ακμαίος, υποδύεται τον Μάικ Μίλο, ένα παλιό αστέρι του ροντέο και νυν ξεπεσμένο εκτροφέα αλόγων, ο οποίος, το 1979, αναλαμβάνει να φέρει τον γιο του πρώην αφεντικού του από το Μεξικό. Αναγκασμένοι να πάρουν τους παράδρομους στην επιστροφή τους στο Τέξας, οι αταίριαστοι συνοδοιπόροι αντιμετωπίζουν ένα απροσδόκητα απαιτητικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου, ο κουρασμένος εκπαιδευτής αλόγων θα βρει απρόσμενες συνδέσεις και την προσωπική του αίσθηση λύτρωσης.

Aπό την Δευτέρα 20/9 και έως και την Τετάρτη 22/9 θα συνεχιστεί η προβολή του «Cry Macho» του Κλιντ Ίστγουντ στις 21.30 ενώ στην προβολή των 19:50 θα παίζεται το ντοκιμαντέρ «Βασιλιάς Όττο» για τον Γερμανό προπονητή ποδοσφαίρου Όττο Ρεχάγκελ, ταινία που όπως και το φιλμ του Ίστγουντ κάνουν πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 16/9.

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΣ

Διάρκεια: 80 λεπτά

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την πιο αναπάντεχη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν με δυσπιστία και δέος τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, κατατρόπωσε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο ‘Βασιλιάς’ Όττο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτή είναι ιστορία για το πως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην Ελληνική μυθολογία.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994 765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture