Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πολυαναμενόμενο "Dune" έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το πολυαναμενόμενο "Dune" έκαν...

Είναι δύσκολοι οι καιροί για την ασφάλεια όλων μας αλλά αν το κοινό νιώσει άνετα, τους προτρέπω όλους να δουν την ταινία στη μεγάλη οθόνη, είπε ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ

«Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολοι καιροί για την ασφάλεια όλων μας πρωτίστως. Αν το κοινό νιώσει άνετα, τους προτρέπω όλους να δουν την ταινία στη μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο Καναδός σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ στη συνέντευξη Τύπου που έγινε κατά τη διάρκεια του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου το φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Dune» που έχει σκηνοθετήσει και είναι έτοιμο εδώ και καιρό, έκανε επιτέλους την παγκόσμια πρεμιέρα του.

H προτροπή του Ντενί Βιλνέβ έρχεται να κλείσει έναν κύκλο συζητήσεων γύρω από το ταυτόχρονο άνοιγμα της ταινίας τόσο στις αίθουσες όσο και στην πλατφόρμα HBO Max, την πλατφόρμα του κινηματογραφικού στούντιο της Warner. O Ντενί Βιλνέβ δεν μπόρεσε να εμποδίσει την απόφαση της Warner, αλλά μπορεί και θέλει να πείσει τους θεατές να προτιμήσουν τους κινηματογράφους, αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr.

«Η ταινία έχει φτιαχτεί, έχει σχεδιαστεί με το νου στο IMAX. Όταν τη δείτε στη μεγάλη οθόνη θα καταλάβετε πως είναι μια εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά.

Μαζί με τον Ντενί Βιλνέβ, στη Βενετία βρίσκονται ο Τίμοθι Σαλαμέ, η Ζεντάγια, η Ρεμπέκα Φέργκιουσον, ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, ο Όσκαρ Αϊζακ και ο Τζος Μπρόλιν.

Το 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.

To "Dune" προγραμματίζεται για έξοδο στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου 2021 και μία εβδομάδα νωρίτερα στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight