Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Μήπως η κόρη σας «κόλλησε» ξαφνικά στο Netflix; Ο λόγος είναι η Αντισον Ρέι

Μήπως η κόρη σας «κόλλησε» ξαφνικά στο N...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η εφηβική σαχλοκωμωδία «Το αγόρι των ονείρων σας» έχει πρωταγωνίστρια την πάμπλουτη star του TikTok

Μέσα σε λίγες μέρες κατατάχθηκε στα μεγάλα hits των ημερών στο Netflix. Παιδιά του σχολείου αλλά και νεαρόκοσμος έσπευσαν να δουν την καινούρια ρομαντική κομεντί των αμερικάνικων προτύπων περί σχολικής ζωής και social media «He’s All That- Το αγόρι των ονείρων σας». Ευχάριστη αλλά με χαρακτηριστική … αφέλεια αποτελεί αναβίωση της κλασικής πλέον εφηβικής ταινίας «She’s All That» του 1999 με τότε πρωταγωνιστές τους Φρέντι Πρινς και Ρέιτσελ Λι Κουκ. Τι την κάνει όμως τόσο θελκτική σήμερα; Μα το ότι την κεντρική ηρωίδα ενσαρκώνει το κορίτσι- φαινόμενο Αντισον Ρέι!

Η 20χρονη από τη Λουιζιάνα που από τον Ιούλιο του 2019 ξεκίνησε να ανεβάζει χορευτικά βίντεο,  εξελίχθηκε σε super star του TikTok. Την ξέρουν άπαντες κάτω των 25… Πλέον οι ακόλουθοί της υπερβαίνουν τα 81 εκατομμύρια και είναι μια από τις δημοφιλέστερες βασίλισσες της πλατφόρμας μετά τις Τσάρλι Νταμέλιο και Κάμπι Λάιμ. Το Forbes εντωμεταξύ πρόλαβε να την ονομάσει την tik toker με τα υψηλότερα έσοδα. Εχει κυκλοφορήσει δίσκο και τώρα κάνει το ντεμπούτο της στην οθόνη. Αλλωστε το θέαμα το έχει στις φλέβες της: Από κοριτσάκι έτρεχε σε χορευτικούς διαγωνισμούς σε όλη την αμερικάνικη επικράτεια.  

Στο φιλμ «He’s All That» έχει πλάι της τον Τάνερ Μπουχάναν του Cobra Kai, ενώ  guest star είναι η καλή της φίλη Κόρτνει Καρντάσιαν. Υποδύεται μια social media influencer  που «δοκιμάζεται» στον έρωτα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View