Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Covid και εμβολιασμός: Οι μύθοι, οι αλήθειες, οι παρερμηνείες- Οι απαντήσεις των επιστημόνων στα δικά σας ερωτήματα- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάρκος Μαραγκός, Δημοσθένης Σαρηγιάννης και Αργύρης Τζουβελέκης έδωσαν απαντήσεις

Φως με επιστημονική τεκμηρίωση στις απορίες των πολιτών σε σχέση με τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό δόθηκε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της Live διαδικτυακής συζήτησης που διοργάνωσε το thebest.gr σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τίτλο «Εμβόλιο Covid-19: Μύθοι & Αλήθειες».

Στόχος της συζήτησης η οποία είχε εντυπωσιακή συμμετοχή από την πλευρά των πολιτών ήταν να απαντηθούν ζωντανά με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο, όχι μόνο οι συνήθεις απορίες και τα ερωτήματα που τίθενται από το αντιεμβολιαστικό κίνημα, αλλά και τα ερωτήματα που έθεταν online κατά τη διάρκεια της live συζήτησης οι επισκέπτες του thebest.gr.

Για τα επιδημιολογικά δεδομένα μίλησε ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημοσθένης Σαρηγιάννης και στη συνέχεια απάντησαν στις ερωτήσεις ο Καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας, αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων κ. Μάρκος Μαραγκός, και ο αν. καθηγητής πνευμονολογίας και Διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αργύρης Τζουβελέκης.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς ενώ χαιρετισμό απηύθυναν στην αρχή της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας.
Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης για να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα σε σχέση με τον εμβολισμό παίρνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτηματικά που σας απασχολούν γύρω από τη πανδημία και τον τρόπο αντιμετώπισής της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις