Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΔΕ και αναφορά στον εισαγγελέα για τις δηλώσεις νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα για τα εμβόλια

ΕΔΕ και αναφορά στον εισαγγελέα για τις ...

Η διοίκηση του Νοσοκομείου κίνησε τις διαδικασίες

Αναφορά στον εισαγγελέα  έκανε ση διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας η οποία θα προχωρήσει και στη διενέργεια ΕΔΕ σχετικά με τις δηλώσεις νοσηλεύτριας που υπηρετεί στο νοσοκομείο, για τα εμβόλια.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια υπηρετεί στο φαρμακείο του νοσοκομείου και έκανε  δημόσιες δηλώσεις σχετικά με τα εμβολιαστικά σκευάσματα  που προμηθεύεται το νοσοκομείο, η οποία όπως είπε  τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων ήταν κενά.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, κίνησε διαδικασίες και κατέθεσε αναφορά στον εισαγγελέα. Όπως δήλωσε στο thebest.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος:

 «Έχει ακολουθηθεί ό, τι προβλέπεται. Έχουμε ενημερώσει αυτούς που προβλέπεται για να πράξουν τα δέοντα και εμείς  σαν νοσοκομείο θα διενεργήσουμε ΕΔΕ για να δούμε αν θα διαπιστωθούν κάποιες πράξεις οι οποίες δεν είναι σύννομες ή έχει παραβιαστεί ο κώδικας των Δημοσίων Υπαλλήλων» επισημαίνει με δηλώσεις του στο thebest.gr ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο η γυναίκα είναι νοσηλεύτρια εργάζεται στο Φαρμακείο του Νοσοκομείου «αλλά δεν εκτελεί χρέη φαρμακοποιού, ουδέποτε  είχε την παραμικρή ανάμειξη στην παραλαβή και τη διαχείριση των εμβολίων και δεν μπορεί βάσει της ειδικότητάς της να συμμετάσχει σε όλη αυτή τη διαδικασία που αφορά στη διαχείριση των εμβολίων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις