Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλίας Γρηγόρης στο thebest.gr: Αποχώρησα κι άκουσα εγκώμια εν ζωή... όχι στην κηδεία μου!- Η συγκινητική στιγμή

Ηλίας Γρηγόρης στο thebest.gr: Αποχώρησα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια από πολιτικούς "εχθρούς" και φίλους του - Τι λέει στο thebest.gr

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είχε εκτός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας. Ο Ηλίας Γρηγόρης υλοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο και να αφήσει χώρο για κανούρια πρόσωπα όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τα όσα άκουσε ο κ. Γρηγόρης κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το σώμα, δεν τα έχει ακούσει στα 20 χρόνια της θητείας του και όπως λέει χαρακτηριστικά στο thebest χαίρεται πολύ που αυτό δεν συνέβη επειδή πέθανε και δεν είναι πια ανάμεσά μας, στην εθιμική πρακτική που όπως είπε ακολουθείται σε κηδείες.

Ο Νίκος Τζανάκος με είχε του πεταματού, όταν ενώ δεν ήμουν εκλεγμένος ωστόσο μου έδινε το λόγο έστω στο τέλος των συνεδριάσεων στις οποίες συμμετείχα αδιαλείπτως, ενώ δεν είχα δικαίωμα ψήφου λέει ο Ηλίας Γρηγόρης στο thebest. "Ο Ηλίας Γρηγόρης μου είχε πρήξει τα συκώτια στα δημοτικά συμβούλια όπως και ο Πελετίδης όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος", είπε ο Νίκος Τζανάκος ο οποίος επίσης αναγνώρισε την αξία του πολιτικού ανδρός στο πρόσωπο του κ. Γρηγόρη. Ο δήμαρχος Πατρέων μίλησε επίσης με κοσμητικά επίθετα για τον Ηλία Γρηγόρη αναγνωρίζοντάς του την αδιαμφισβήτητη μαχητικότητα που τον διακρίνει.

Επίμονος και μαχητικός είπαν οι περισσότεροι για τον Ηλία Γρηγόρη αναγνωρίζοντάς του την συμμετοχή και τη δράση στα δημοτικά συμβούλια. Η Βίβιαν Σαμούρη του αναγνώρισε πως ήταν ο μόνος που όταν η παράταξη Δημαρά διέγραφε μέλη εκείνος έμεινε σταθερός στις θέσεις του και το 2017 παραιτήθηκε και ο ίδιος ο Ηλ. Γρηγόρης.

Ο Νίκος Μοίραλης είπε για τον Ηλία Γρηγόρη πως, "μακάρι κι εγώ να ακούσω τόσα εγκωμιαστικά σχόλια μετά από τόσα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια και μάλιστα από πολιτικούς αντιπάλους επίσης".

Εγκωμιαστικά σχόλια και του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και της Κατερίνας Σολωμού και του Χρήστου Πατούχα για την σταθερή του θέση στην ίδια "όχθη". Ο Νίκος Παπαδημάτος είπε για τον Ηλ. Γρηγόρη πως ήρθε στην πολιτική για να δώσει και όχι για να πάρει. Στο σημείο αυτό ο Ηλίας Γρηγόρης θυμάται και λέει στο thebest.gr πως εχει αρνηθεί να γίνει βουλευτής όταν είχε τη δυνατότητα το 2015 μέσω της λίστας καθώς ήταν ο δεύτερος στη σειρά. Προτίμησε να μείνει στη δουλειά του.

Για τον Κώστα Πελετίδη είπε πως με αυτόν έχει συγκρουστεί 200 φορές και τον έχει καταχεριάσει άλλες τόσες αλλά και ο δήμαρχος Πατρέων είπε για τον Ηλ. Γρηγόρη πως αναγνωρίζει τη συνέπειά του και την ανιδιοτέλεια. Ο Χρήστος Κορδάς είπε πως ο Ηλ. Γρηγόρης είναι υπόδειγμα αν και είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, χαριτολογώντας για τον άνθρωπο που μετά από 20 χρόνια απόχωρεί.

Το φιλέτο πάει μαζί με τα κόκκαλα για τον Ηλ. Γρηγόρη είπαν κάποιοι για όσα έζησαν μαζί του και την πολιτική αντιπαράθεση που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Το δημοτικό συμβούλιο για περίπου 1 ώρα έγινε μια σκυταλοδρομία φιλοφρονήσεων.

"Ολα αυτά ρε Γιάννη μου τα είπαν εν ζωή, όχι στην κηδεία μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που κρατάω" μας λέει εμφανώς συγκινημένος ο Ηλίας Γρηγόρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις