Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέο κατάστημα JYSK στην Πάτρα

Νέο κατάστημα JYSK στην Πάτρα

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 26 Αυγούστου με μεγάλες προσφορές

Η JYSK, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ), η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι και τον ύπνο, ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της  καταστήματος στην Πάτρα και δεύτερου στην πόλη! Την Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα JYSK Πάτρα South και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 250.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Η JYSK διαθέτει σήμερα πάνω από 3.000 καταστήματα σε 51 χώρες και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ το 2017 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στην Πάτρα, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών. Με το κατάστημα στο νότιο τομέα της Πάτρας η JYSK φτάνει τα 47 καταστήματα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς.

Το νέο κατάστημα της JYSK στην Πάτρα, Κορίνθου – Παρνασσού και Λ. Ελ. Βενιζέλου, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK που μένουν στο νότιο τμήμα της πόλης αλλά και στις γύρω περιοχές να κάνουν τις αγορές τους ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK στην Πάτρα αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης αλλά και όλου του νομού να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές των εγκαινίων.Έπιπλα, είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές.

Με προσφορές έως και 70%, δωρεάν μεταφορικά, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα και εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στην Πάτρα είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Εγκαίνια νέου JYSK Πάτρα South, Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 9 το πρωί.

Να είστε εκεί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά