Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νομαρχιακή Αχαΐας ΚΙΝΑΛ: Λυπούμαστε για την πρωτόγνωρα αντιδημοκρατική και αντιθεσμική συμπεριφορά του κ. Πελετίδη

Νομαρχιακή Αχαΐας ΚΙΝΑΛ: Λυπούμαστε για ...

Ο κ. Πελετίδης δεν αποδέχθηκε την κοινή συνάντηση με τους επικεφαλής των λοιπών δημοτικών παρατάξεων & απαίτησε να συναντηθεί μόνος του με την κ. Γεννηματά

Στην επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά και του Βουλευτή Αχαίας και πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου το πρωί της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2021 σε πυρόπληκτες περιοχές της Αχαΐας, υπήρξε εκτός της επιτόπιας επίσκεψης και η δια ζώσης ενημέρωση από τους Δημάρχους Αιγιαλείας και Ερυμάνθου, καθώς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων των δύο Δήμων για τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών και κατατέθηκαν λεπτομερώς οι  προτάσεις των Δήμων για την αντιμετώπισή τους, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νομαρχιακής επιτροπής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής.

Δυστυχώς, συνεχίζει η ανακοίνωση, ενώ ζητήθηκε το ίδιο, δεν υπήρξε η δυνατότητα αντίστοιχης διαδικασίας στον Δήμο Πατρέων, αφού ο κ. Πελετίδης δεν αποδέχθηκε την κοινή συνάντηση με τους επικεφαλής των λοιπών δημοτικών παρατάξεων που του πρότεινε το Κίνημα Αλλαγής και την οποία είχαν ήδη αποδεχτεί οι λοιποί Δήμαρχοι. Απαίτησε μάλιστα, να συναντηθεί μόνος του με την κα Γεννηματά.

Το Κίνημα Αλλαγής δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον ιδιότυπο αυτόν εκβιασμό του κ. Δημάρχου και να αποκλείσει από την σοβαρότατη αυτή διαδικασία τους επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων. Λυπούμαστε βαθύτατα για την πρωτόγνωρα αντιδημοκρατική και αντιθεσμική συμπεριφορά του κ. Πελετίδη. Μπροστά σε μια τέτοια καταστροφή δεν μπορεί να χωρούν αποκλεισμοί και εγωπαθείς συμπεριφορές, τονίζει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις