Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνω από 500 άτομα στη συγκέντρωση έξω από την 6η ΥΠΕ κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Πάνω από 500 άτομα στη συγκέντρωση έξω α...

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας", Κώστας Πετρόπουλος, η επόμενη κινητοποίηση θα γίνει στις 26 Αυγούστου

Πάνω από 500 άτομα και μάλιστα κάτω από τις αντίξοες συνθήκες του Αυγουστιάτικου καύσωνα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», «Ο Ιπποκράτης», για συγκέντρωση έξω από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η συγκέντρωση που είχε και την κάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ, έγινε τη Δευτέρα 2/8/2021 το πρωί προκειμένου οι συγκεντρωμένοι να διατρανώσουν την αντίθεσή τους, στην αντιδημοκρατική διάταξη της Κυβέρνησης, την Υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, της διάταξης που διαχωρίζει και στοχοποιεί  τον υγειονομικό κλάδο, τους Υγειονομικούς, αυτούς που μέχρι χθες χειροκροτούσαν και τους υπόσχονταν φρούδες ελπίδες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Στη διάρκεια αυτής της κινητοποίησης, οι εκπρόσωποι των Σωματείων που συμμετείχαν σ΄ αυτήν, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που επίσης ήταν παρών, πραγματοποίησαν σχετική ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε Γιάννη Καρβέλη, στον οποίο εξέφρασαν τους  προβληματισμούς τους, για τις επιπτώσεις που θα έχει στο σύστημα, η εφαρμογή αυτής της προαναφερόμενης κυβερνητικές διάταξης, προβληματισμούς που συμμερίζεται και ο Διοικητής, κ. Καρβέλης, προβληματισμούς που οι συγκεντρωμένοι του ζήτησαν να μεταφερθούν αρμοδίως στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Δεδομένου ότι

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, όσο θα υπάρχει αυτή η αντιδημοκρατική διάταξη και θα ενταθούν αν και εφόσον επιχειρηθεί η εφαρμογή της, υπερασπιζόμενοι, ως έχουμε υποχρέωση, δύο βασικά πράγματα:

    - Τόσο την λειτουργία του Νοσοκομείου μας, που διακυβεύεται απ΄ αυτές τις κυβερνητικές επιπολαιότητες, επιπολαιότητες που θα στερήσουν πολλούς Εργαζόμενους από το σύστημα, που δεν είναι δυνατόν να βρεί όλες αυτές τις προς αντικατάσταση δυνάμεις.

    -  Όσο και το όποιο μέλος μας, υποστεί την όποια βλαπτική επίπτωση, από την εφαρμογή αυτής της διάταξης, αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου «Ο Ιπποκράτης».

Τέλος επισημαίνεται ότι η επόμενη κινητοποίηση ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, εκτός απροόπτου θα είναι στις 26 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις