Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Πριν το φονικό ο 54χρονος έψαχνε το δικηγόρο της γυναίκας

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Πριν το φονικό...

Σοκαρισμένοι είναι κάτοικοι και παραθεριστές στην περιοχή της Σωτηρίτσας στη Λάρισα μετά τη δολοφονία μιας 43χρονης, με φερόμενο δράστη τον σύζυγό της

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας όσο περνά η ώρα από τη νέα γυναικοκτονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και εξελίχθηκε στη Σωτηρίτσα στη Λάρισα. Θύμα μια 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από αλλεπάλληλους πυροβολισμούς και φερόμενο δράστη τον συζυγό της.

Σύμφωνα με το larissanet που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτή τη συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, στη συνέχεια ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις