Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στέφανος Ντούσκος: Αυτή είναι η κοπέλα που «έκλεψε» την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη

Στέφανος Ντούσκος: Αυτή είναι η κοπέλα π...

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου είναι επίσης αθλήτρια της κωπηλασίας και δείχνει να έχει… κερδίσει την καρδιά του

Ο Στέφανος Ντούσκος ανέβηκε στην κορυφή του… κόσμου, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο απλό σκιφ και ανάμεσα στα άτομα που… θυμήθηκε μετά την επιτυχία του, ήταν και η σύντροφος του, Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Ο Έλληνας αθλητής “αποθεώθηκε” από τους Έλληνες, αλλά το μήνυμα της Ευαγγελίας, μετά την τεράστια επιτυχία του, ήταν… συγκινητικό και -φυσικά- ξεχώρισε.

 

Περισσότερα στο sportin.gr

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου είναι επίσης αθλήτρια της κωπηλασίας και δείχνει να έχει… κερδίσει την καρδιά του. Στην ανάρτησή της, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης είχε απαντήσει: «Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου…σε περιμένω στο αεροδρόμιο» προσθέτοντας πολλές καρδούλες και φιλάκια.

Με καταγωγή από την Καστοριά, η Ευαγγελία Αναστασιάδου έχει σημειώσει και η ίδια διακρίσεις στο άθλημα. Το 2020 πήρε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών κάτω των 23 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ντούισμπουργκ, ενώ το 2021 κατέκτησε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων ανδρών/γυναικών κάτω των 23 ετών στο Ράτσιτσε της Τσεχίας.

Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight