Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή queen bee Έλλη Τρίγγου στο εξώφυλλο του Gala

Η Πατρινή queen bee Έλλη Τρίγγου στο εξώ...

Μίλησε και για το MeToo, τονίζοντας πως έφτασε η στιγμή να αντιληφθούμε την καθόλου αυτονόητη τελικά αλήθεια, ότι δεν είναι εντάξει να κακοποιείς ψυχολογικά, σωματικά ή σεξουαλικά μία γυναίκα επειδή είναι γυναίκα

Στο περιοδικό Gala που κυκλοφόρησε την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021 με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ήταν εξώφυλλο η φωτογενής Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, το πιο ροκ κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης που μίλησε στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα για την επιτυχία που δεν την άλλαξε, επειδή την κέρδισε.

Η Queen Bee – Βασίλισσα των μελισσών, ένα λογοπαίγνιο από την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» όπου η Έλλη Τρίγγου ενσαρκώνει την Ασημίνα Σταμίρη, τόνισε στο περιοδικό Gala, ότι ως κορίτσι εξωφύλλου νιώθει τιμή και ευθύνη. «Αν νιώθω επιβεβαίωση, δεν θα το έλεγα. Η επιβεβαίωση έρχεται όταν καταφέρνεις να μοιραστείς μερικές αληθινές στιγμές με κάποιον. Η ανθρώπινη επαφή είναι που με γεμίζει χαρά. Και είναι μεγάλη τιμή, να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να διαβάσουν αυτά που κουβεντιάζουμε, να πάρουν έμπνευση, ένα κουράγιο, μία δύναμη, να προβληματιστούν».

Η Έλλη Τρίγγου από το 2016 που παίχθηκε η κινηματογραφική ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και στην οποία είχε τον κεντρικό ρόλο, έγινε ευρέως γνωστή και έχει διακριθεί παίζοντας σε ξεχωριστές δουλειές όπως στα θεατρικά «Στέλλα κοιμήσου», «Ρινόκερος» και «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» αλλά και στην Βρετανική τηλεοπτική σειρά «The Durells» που γυρίστηκε στην Κέρκυρα.

Στο ερώτημα του Gala τι άνθρωπος είναι απήντησε: «Έχω αγωνίες, έντονες ανησυχίες, με ενδιαφέρουν η ειλικρίνεια, η ευθύτητα. Ευθύτητα μεν αλλά με πρόσημο ευγένειας όχι επίθεσης. Μελετάω την ενσυναίσθηση, είναι πολύ χρήσιμη σε στιγμές πίεσης, όταν δυσκολευόμαστε να αποδεχτούμε ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εμείς. Είμαι εσωστρεφής και ντροπαλή γι’ αυτό εκτιμώ ιδιαίτερα εκείνους που έχουν υπομονή μαζί μου γιατί αν μου δώσεις το χώρο και το χρόνο να νιώσω ασφαλής τότε θα έχεις την καρδιά μου δική σου ολοκληρωτικά και ανεπιστρεπτί».

Η Έλλη Τρίγγου κόρη του Πατρινού αρτοποιού και ερασιτέχνη ηθοποιού Κώστα Τρίγγου, ρωτήθηκε και για το κίνημα Metoo. «Λέξεις όπως πατριαρχία, μισογυνισμός, γυναικοκτονία, έμφυλη βία απασχολούν τη ζωή μας. Γιατί τώρα; Γιατί έφτασε επιτέλους η στιγμή που ο συλλογικός νους είναι σε θέση να αντιληφθεί την καθόλου αυτονόητη τελικά αλήθεια. Ότι δηλαδή δεν είναι εντάξει να κακοποιείς ψυχολογικά, σωματικά ή σεξουαλικά μία γυναίκα επειδή είναι γυναίκα. Δεν είναι εντάξει να βιάζεις ομαδικά μία γυναίκα και μετά να την πετάς στα βράχια. Δεν είναι εντάξει να σκοτώνεις τη γυναίκα σου πάνω στον καυγά και μετά να σκηνοθετείς ψεύτικες ληστείες. Καμία άλλη κακιά στιγμή, καμία γυναίκα μόνη από δω και στο εξής. Κανένα κακοποιημένο παιδί, κανένας δολοφονημένος ομοφυλόφυλος, κανένας πνιγμένος μετανάστης, καμία  Ελένη, καμία Καρολάιν, καμία  Γαρυφαλλιά, κανένας Ζακ, κανένας Βαγγέλης, καμία Δήμητρα. Η λίστα των μαρτύρων είναι ατελείωτη και ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά. Είναι ευθύνη όλων μας, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου», είπε η Έλλη Τρίγγου.

Τέλος στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη της στο Gala που συνοδεύεται και από φωτογραφίες της που τράβηξε ο Πάνος Γιαννακόπουλος, η Έλλη Τρίγγου τόνισε πως «νιώθω βαθιά ευγνώμων για ότι έρχεται στη ζωή μου, εύκολο ή δύσκολο» και πως «μου έχουν δοθεί ευκαιρίες που έχω σταθεί αντάξια» ενώ στο «καίριο» ερώτημα αν είναι ερωτευμένη, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός είπε, «είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, ναι μονίμως είμαι πάντα ερωτευμένη. Έχω πολλούς λόγους να νιώθω έρωτα».

*Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1 και για 3η σαιζόν τον ερχόμενο χειμώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight