Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

House of Gucci: Βγήκαν οι αφίσες, αγνώριστος ο Τζάρεντ Λέτο, διαμαρτύρεται η οικογένεια

House of Gucci: Βγήκαν οι αφίσες, αγνώρι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τέλη Νοεμβρίου στα σινεμά η δραματική ταινία του Ρίντλει Σκοτ που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και στο σχετικό βιβλίο

Τέλη Νοεμβρίου έχει τοποθετηθεί χρονικά η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας House of Gucci, που αποτυπώνει στο εκράν το χρονικό της ανέλιξης της ιταλικής αυτοκρατορίας μόδας αλλά και το πολύκροτο έγκλημα που τη στιγμάτισε. Mε τη δολοφονία του εγγονού του ιδρυτή του διάσημου οίκου Gucci, Maurizio στο επίκεντρο, θα παρακολουθήσουμε την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed» της Sara Gay Forden.

 

Ο Maurizio Gucci διεύθυνε το πασίγνωστο label την δεκαετία του 1980 και δολοφονήθηκε το 1995 στο Μιλάνο, ενάμισι χρόνο μετά την πώληση των μετοχών του. H εμπλοκή της πρώην συζύγου του, Patrizia Reggiani στο έγκλημα είχε θεωρηθεί δεδομένη και μάλιστα πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή πριν απελευθερωθεί το 2016. Η επονομαζόμενη «μαύρη χήρα» ποτέ δεν παραδέχθηκε την ενοχή της. Σε μια προσπάθεια να ανατραπεί η αρχική ετυμηγορία, οι δύο κόρες της ισχυρίστηκαν ότι ένας όγκος στον εγκέφαλό της είχε επηρεάσει τη συμπεριφορά της. Η Reggiani καταδικάστηκε πως πλήρωσε έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο, το 1995 -με την εκτέλεση να θυμίζει ένα μαφιόζικο χτύπημα.

Ενώ αναμενόταν το επίσημο τρέιλερ του φιλμ, το στούντιο παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πόστερ  των πρωταγωνιστών του πολυαναμενόμενου δράματος με την υπογραφή του μεγάλου χολιγουντιανού σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ.

Στις αφίσες σε μπλε φόντο φιγουράρουν η Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζιάνι, ο Άνταμ Ντράιβερ στο ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο Τζάρεντ Λέτο που υποδύεται τον Πάολο Γκούτσι, ο Αλ Πατσίνο ως ο Άλντο Γκούτσι και ο Τζέρεμι Άιρονς ως ο Ροδόλφο Γκούτσι. Θεαματική είναι η μεταμόρφωση του Λέτο που λόγω μακιγιάζ και προσθετικών υλικών εμφανίζεται αγνώριστος. Εντονες είναι οι αντιδράσεις από μέλη της οικογένειας Gucci για τον τρόπο που τους παρουσίασε στη μεγάλη οθόνη ο Σκοτ. Μετά τη δυσφορία της Πατρίτσια Ρετζιάνι την εποχή των γυρισμάτων και άλλοι συγγενείς είναι καταγγελτικοί. Τα μέλη της  φαμίλιας νιώθουν ντροπή, όπως λένε. Η Πατρίτσια Γκούτσι, δεύτερη ξαδέρφη του Μαουρίτσιο είπε ότι οι φωτογραφίες του Λέτο φαλακρού και ντυμένου με λιλά κοστούμι ήταν «Φρικτές, φρικτές. Αισθάνομαι ακόμα προσβεβλημένη».

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου και ήδη επικρατεί η άποψη πως το φιλμ οδεύει για Οσκαρ. Το στυλιστικό μέρος πάντως ήδη φαίνεται πως θα μας καθηλώσει αντικατοπτρίζοντας μια ολόκληρη εποχή. Δείτε και το τρέιλερ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View