Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άντζελα Γκερέκου: Η απάντηση για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Η απάντηση για τα έξοδ...

Τι λέει η σύζυγος του τραγουδιστή

Με νέα ανάρτηση της στα social media η Άντζελα Γκερέκου απαντά σε όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου, που έγινε την περασμένη Τετάρτη (21.07.2021) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ηθοποιός και πολιτκός, Άντζελα Γκερέκου, χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, ξεκαθάρισε πως η οικογένειά της ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας και πως ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο για να τιμήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Σε ανάρτησή της στο facebook η κα. Γκερέκου ανέφερε:
«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του. Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight