Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν ο "πρίγκιπας" παντρεύτηκε ξαφνικά τη Μαρινέλλα φορώντας τζιν

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν ο "πρίγκιπα...

Ένας γάμος που κράτησε 8 χρόνια

Tον Σεπτέμβριο του 1972 , ο "άρχοντας" ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμμετάσχει για πρώτη φορά "αυτοπροσώπως" στο Φεστιβάλ Τραγουδιού, μ’ ένα τραγούδι που είχε γράψει ο ίδιος, σε στίχους Ηλία Λυμπερόπουλου, το "Ξανθή αγαπημένη Παναγιά".

Εκεί έζησε το μεγαλύτερο Βατερλό της καριέρας του αφού προσπάθησε τρεις φορές να ερμηνεύσει το κομμάτι, αλλά δεν τα καταφερε απογοητεύοντας το κοινό.

Τότε, αν και η Λάσκαρη βρισκόταν στις εξέδρες του Παλέ ντε σπορ, όλοι ξαφνιάστηκαν όταν είδαν τη Μαρινέλλα να τρέχει κοντά του και να προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

O Τόλης βαθιά απογοητευμένος από πολλούς και πολλά στην ζωή του, είχε εμπιστευτεί τότε σε κοντινό του άνθρωπο για αυτά που ένιωθε γα την Μαρινέλλα. ”Αυτήν την γυναίκα θα την παντρευτώ”. Ο Τόλης επίσης τη θαύμαζε για την αφιέρωσή της στο παιδί της, το οποίο το θεωρούσε και δικό του παιδί.

Λίγο καιρό αργότερα, ο χωρισμός του ζεύγους Τόλη-Ζωής έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στους κοσμικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους, και ακόμη πιο μεγάλο σοκ προκάλεσε η αναγγελία του γάμου του με τη Μαρινέλλα, τον Νοέμβριο του 1973.

Ο γάμος τους έγινε στις 10 Νοεμβρίου και κουμπάρος σ' αυτόν τον "ξαφνικό” θρησκευτικό γάμο ήταν ο Γιώργος Κατσαρός.

Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε τότε την ανατροπή αφού ο γαμπρός πήγε στην τελετή με …τζίν παντελόνι, καρό πουκάμισο και μπουφάν, ενώ η νύφη φορούσε denim συνολο και καρό πουκάμισο...

Αυτός ο γάμος κράτησε μόλις 8 χρόνια αφού το ζευγάρι χώρισε το 1981. Και σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με τους δύο γάμους του Τόλη Βοσκόπουλου που ακολούθησαν στους οποίους κανένας δεν φορούσε τζιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight