Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σύσκεψη απόψε από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στου Ταραμπούρα κατά της εφαρμογής του νόμου Χατζηδάκη

Σύσκεψη απόψε από το Εργατικό Κέντρο Πάτ...

Μονόδρομος σήμερα ο αγώνας για την ικανοποίηση των αναγκών των δικών μας και των οικογενειών μας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας αναφέρει πως το επόμενο διάστημα θα κλιμακωθεί κι άλλο η επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας. Η κυβέρνηση της ΝΔ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου εκτρώματος για τα Εργασιακά, με γοργό βηματισμό ετοιμάζει νέο σαρωτικό χτύπημα στην επικουρική Ασφάλιση. Εν μέσω καλοκαιριού και πανδημίας ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή για ψήφιση νομοσχέδιο που ανάβει το πράσινο φως για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής Ασφάλισης, θέτοντας στην λοταρία του χρηματιστηριακού τζόγου τις επικουρικές συντάξεις.

Η πείρα από τις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις στην Πάτρα με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο, η μαχητική παρέμβαση και δράση δεκάδων σωματείων διαμορφώνει σήμερα νέες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέων αγώνων! Σήμερα είμαστε πιο έμπειροι και με νέες δυνάμεις που μπήκαν στον αγώνα, γράφτηκαν στα συνδικάτα. Δεν θα επιτρέψουμε την εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη. Ξεκαθαρίζουμε ότι θα έχει την τύχη άλλων αντεργατικών νόμων και αντιλαϊκών μέτρων που κάτω από την πίεση των αγώνων των εργαζομένων έμειναν στα χαρτιά, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Διοίκηση του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας καλεί τις Διοικήσεις όλων των συνδικάτων σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, τους εργαζόμενους της πόλης, όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που διοργανώνει το ΕΚΠ τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, στις 7:30μμ, στην Πλατεία στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα (Φιλλίπου Ολυμπιάδος και Μιλήτου).

Η κλιμάκωση της επίθεσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, τα απανωτά χτυπήματα πάνω σε δικαιώματα και κατακτήσεις, η αντιλαϊκή επίθεση σε όλες τις πτυχές τις ζωής μας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να έχει ψευδαισθήσεις ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν χωρίς να πάρουμε στα ίδια μας τα χέρια την υπόθεση της προστασίας της ζωής μας, χωρίς να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των αναγκών των δικών μας και των οικογενειών μας.

Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για πιο μεγάλους, πιο μαζικούς, πιο αποφασιστικούς αγώνες, τέτοιους που να κάνουν την μεγαλοεργοδοσία, τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους της να βλέπουν εφιάλτες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις