Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρωτοφανείς επιτυχίες για το φροντιστήριο "Θεμέλιο" - Μαθητής θετικής κατεύθυνσης έπιασε 19.400 μόρια

Πρωτοφανείς επιτυχίες για το φροντιστήρι...

21 χρόνια επιτυχίες!

Για μία ακόμα χρονιά, οι μαθητές του φροντιστηρίου "Θεμέλιο" έκαναν τη διαφορά με τις επιτυχίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μιλώντας με τους υπεύθυνους του φροντιστηρίου, μας σημείωσαν πως "οι φετινές επιτυχίες και το γεγονός πως υπάρχουν αριστούχοι σε όλες τις κατευθύνσεις Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ αποδεικνύουν πως δουλέψαμε υπό αυτές τις τόσο ιδιαίτερες συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Στο "Θεμέλιο", η εξ αποστάσεως εκπαίδευση όχι απλά δούλεψε αλλά είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα!

Παράλληλα, μας τόνισαν: "Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν υπό δύσκολες συνθήκες, αλλά ιδιαίτερα και τους πρώτους των πρώτων!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς μαθητές που αρίστευσαν από όλες τις κατευθύνσεις γενικού λυκείου και ΕΠΑΛ, γεγονός που αποδεικνύει το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται από το άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό που διαθέτει το φροντιστήριο.

ΤΣΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 19400

ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 18914

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  18750

ΜΟΣΛΕΫ ΗΛΙΑΝΑ 18690

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ 18645

ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 18488

ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 18345

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ 18275

ΔΑΓΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ 18099

ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 18019

Οι πρώτοι των πρώτων μας είπαν και τις πρώτες τους σκέψεις:

Ο Θεόδωρος Τσούλος συγκέντρωσε 19.400 μόρια

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Όλο αυτό το διάστημα, στόχευα στο Φυσικό, έχω όμως λίγο χρόνο να το σκεφτώ.‘Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά. Ήταν δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου μέσα στις συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Όλα τα χρόνια προσπάθειας, η ατομική προσπάθεια αλλά και αυτή από τους καθηγητές μου με βοήθησαν να τα καταφέρω. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, που με στήριξαν κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά και τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου» αναφέρει χωρίς να μπορεί να πιστέψει και ο ίδιος πόσο μεγάλη είναι η επιτυχία του.

Η Αναστασία Γασπαρινάτου συγκέντρωσε 18.914 μόρια

«Δεν δούλεψα γι αυτό το αποτέλεσμα μόνο την τελευταία χρονιά αλλά όλα τα χρόνια. Το περίμενα λοιπόν και τώρα που το κατάφερα, νιώθω πως δικαιώθηκα. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δυσκόλεψε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, όμως μπόρεσα να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Σε αυτό συνέβαλαν αποτελεσματικά οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο αλλά και στο 11ο ΓΕΛ. Στοχεύω σε κάποια οικονομική σχολή» λέει.

Ο Μάριος Κουτσοσπύρος συγκέντρωσε 18.345 μόρια

«Ήξερα ποιες είναι οι δυνατότητές μου και δεν πίεζα τον εαυτό μου. Διάβαζα καθημερινά, όσο έπρεπε. Όλα κύλησαν ομαλά. Σαφώς λόγω καραντίνας υπήρξαν και διαστήματα που ήταν δύσκολα για την ψυχολογία. Ήμουν ψύχραιμος και αρκετά γρήγορος στα διαγωνίσματα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο και ιδιαίτερα τον διευθυντή, χωρίς αυτούς δε θα είχα καταφέρει να αξιοποιήσω τις δυνατότητες μου. Στοχεύω στην Ιατρική και εύχομαι όλα τα παιδιά να πετύχουν αυτό που επιζητούν» λέει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά