Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 3 χόρευαν, 2 έπιναν ποτό όρθιοι- Κατέληξαν στο αυτόφωρο, μαζί με τον καταστηματάρχη

Πάτρα: 3 χόρευαν, 2 έπιναν ποτό όρθιοι- ...
Νασόπουλος Περικλής
[email protected] , Facebook Page

Άσχημη εξέλιξη σε τραπέζι γάμου το βράδυ της Πέμπτης- "Λουκέτο" στο μαγαζί για μια εβδομάδα, και τσουχτερό διοικητικό πρόστιμο

"Όλα του γάμου δύσκολα" λέει ο λαός και εν μέσω κορωνοϊού, αυτό έχει αποκτήσει -όπως όλα στην καθημερινότητά μας- νέα διάσταση, ειδικά όταν η αυστηρότητα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς εξαντλείται! Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν, σε κατάστημα εστίασης στα Βραχνέικα, στο οποίο γινόταν τραπέζι γάμου με περίπου 40 άτομα, πραγματοποιήθηκε "ντου" από την αστυνομία για έλεγχο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Την ώρα της ...επίσκεψης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως 3 από τους καλεσμένους χόρευαν και ακόμα 2 έπιναν ποτό όρθιοι στο μπαρ. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν όλοι στο αυτόφωρο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Επιπλέον, στο μαγαζί επιβλήθηκε "λουκέτο" για τις επόμενες 7 ημέρες, ενώ αναμένεται να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 2.000!

Το χθεσινό βράδυ μάλιστα, ήταν ...επεισοδιακό για αρκετά καταστήματα εστίασης της πόλης, καθώς πραγματοποιήθηκαν 2 ακόμα συλλήψεις καταστηματαρχών, στων οποίων τα καταστήματα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε καθένα καθώς και "λουκέτο" 15 ημερών!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα χθεσινοβραδινά συμβάντα:

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς μικτού κλιμακίου Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες και μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσαν είτε ως ιδιοκτήτες είτε ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία σε δύο περιπτώσεις εξυπηρετούσαν πελάτες στο εσωτερικό των καταστημάτων τους, ενώ στην τρίτη περίπτωση διαπιστώθηκε η διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης στην οποία χόρευαν άτομα.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, καθώς και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας τους. Στην τρίτη περίπτωση επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις