Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Τζουραμάνης: Η παλαιά φρουρά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να κάνει ένα βήμα πίσω

Ανδρέας Τζουραμάνης: Η παλαιά φρουρά του...

ΔΕΙΤΕ τι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τόπο και ρόλο σε νέα πρόσωπα εντός το ΚΙΝΑΛ ζητά ουσιαστικά με σημερινή του ανάρτηση ο Πατρινός Ανδρέας Τζουραμάνης ο οποίος ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2019 με το Κίνημα. Ο κ. Τζουραμάνης επισημαίνει ότι όλη η παλαιά φρουρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τώρα ΚΙΝΑΛ πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραχωρήσει τη θέση της σε νέα πρόσωπα, ανεξαρτήτου ηλικίας!

Αναλυτικά αναφέρει:

"Εμείς, οι από κάτω.

Όταν πριν δύο χρόνια μου προτάθηκε να είμαι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, δέχθηκα αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη.

Γνώριζα βεβαίως ότι το ΚΙΝΑΛ είχε μικρή δύναμη στην Αχαΐα και θα έδινε μόνο μία έδρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Επίσης γνώριζα ότι αυτή την έδρα θα την καταλάμβανε ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Αυτές οι δύο βεβαιότητες δεν με εμπόδισαν να δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την παραταξιακή μου συνείδηση.

Την επομένη των εκλογών έθεσα εαυτόν στη διάθεση της ηγεσίας και των οργάνων του ΚΙΝΑΛ για να βοηθήσω όπου κριθεί σκόπιμο. Έτσι λοιπόν, μου προτάθηκε και δέχθηκα να είμαι αναπληρωτής γραμματέας του τομέα Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα όμως μένω εντελώς άπραγος! Ο λόγος είναι απλός. Το ΚΙΝΑΛ έπαψε να είναι κίνημα από τη στιγμή που σημαντικά πρόσωπα της παράταξης έπειτα από 40 χρόνια διαρκούς παρουσία στα κοινοβουλευτικά έδρανα θέλουν να συνεχίσουν. Αυτό και μόνο φθάνει να σταματήσει την αναγέννηση του χρειάζεται το ΚΙΝΑΛ.

Και για να είμαι σαφής και ξεκάθαρος πιστεύω ότι όλη η παλαιά φρουρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τώρα ΚΙΝΑΛ πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραχωρήσει τη θέση της σε νέα πρόσωπα, ανεξαρτήτου ηλικίας!

Από τον πρώην Πρωθυπουργό, τον πρώην αρχηγό, μέχρι τους πρώην υπουργούς οφείλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κοινά από άλλο μετερίζι. Όχι από το κοινοβούλιο!

Αν δεν το κάνουν οι ίδιοι ή δεν τους το επιβάλλει η νέα ηγεσία που θα προκύψει απο την ερχόμενη εσωτερική εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ θα το κάνουμε εμείς, οι από κάτω! Το υπόσχομαι!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις