Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέλος οι όρθιοι στην εστίαση από την Πέμπτη- Βαριά πρόστιμα και "λουκέτο" από την 1η παράβαση

Τέλος οι όρθιοι στην εστίαση από την Πέμ...

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, η ιχνηλάτηση για εκατοντάδες κρούσματα οδήγησε σε χώρους διασκέδασης- Έκκληση για εμβολιασμούς και τεστ

Από 08.07.2021 όλοι οι χώροι εστίασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και όλα τα μέτρα προστασίας. Από την πρώτη παράβαση -και μάλιστα από την επόμενη μέρα- οι επιχειρήσεις θα υφίστανται αναστολή λειτουργίας είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ανακοίνωσε βαριά πρόστιμα, τα οποία μάλιστα μπορούν να επιβάλονται και αναδρομικά, εάν υπάρχει απόδειξη παράβασης.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως υπάρχει ανησυχία ειδικά για την μετάλλαξη Δέλτα στη χώρα μας. «Όσοι είναι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν πολύ να νοσήσουν ακόμη και σοβαρά», είπε, μιλώντας για αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων.

Ο ίδιος είπε επίσης πως τα περισσότερα νέα κρούσματα αφορούν σε μικρότερες ηλικίες και μέσο όρο τα 27 έτη. Μόνο σήμερα στο νότιο τομέα Αθηνών, προέκυψε θετικότητα πάνω από 6% στον Άλιμο, με τον κ. Χαρδαλιά να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα κέντρα διασκέδασης.

«Εμβολιαστείτε άμεσα, ειδικά οι νεότεροι προστατέψτε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας και κάντε τακτικά τεστ πριν από δραστηριότητες», τόνισε επίσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις