Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τραγωδία στην οδό Σμύρνης! Δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους

Πάτρα: Τραγωδία στην οδό Σμύρνης! Δύο αδ...

Το απόγευμα του Σαββάτου

Δύο είναι τελικά τα πτώματα που βρέθηκαν σε σπίτι στην οδό Σμύρνης, στην Πάτρα, το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόκειται για δύο αδέλφια ηλικίας 46 και 54 ετών που ήταν νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες, για πάνω από τρεις μέρες. Από την αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου τους ενώ αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί  έφτασαν εκεί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τα δύο αδέρφια νεκρά σε διαφορετικούς χώρους. Τα δύο αδέλφια φέρεται να αντιμετώπιζαν ψυχικά νοσήματα.

Η μητέρα των δύο ανδρών, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και  γι αυτό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να γνωρίζει ακόμη τίποτα για την τραγωδία με τα δύο παιδιά της. Να σημειώσουε ότι σύμφωνα με τους γείτονες παλαιότερα επισκέπτονταν τα δύο αδέρφια κοινωνικός λειτουργός. Λίγο αργότερα η μέριμνα αυτή σταμάτησε.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

20.25 Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε πριν από λίγο στην οδό Σμύρνης 236 στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς υπήρχαν υποψίες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις