Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δωρεάν Σεμινάρια για τα μέλη του Επιμελητηρίου από την ΚΕΕΕ

Δωρεάν Σεμινάρια για τα μέλη του Επιμελη...

Τα σεμινάρια θα γίνουν διαδικτυακά

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής τους σε σεμινάρια που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης  του έργου. "Καθοδήγηση των επιχειρήσεων - μελών των Επιμελητηρίων για την συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών σεμιναρίων ανάλυσης κινδύνων και μέτρων συμμόρφωσης των επιχειρήσεων αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας τους σε περιβάλλον covid-19.

Τα σεμινάρια αφορούν τους κλάδους της μεταποίησης τροφίμων, του λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών και των τουριστικών καταλυμάτων και Εστίασης και στοχεύουν στην ενημέρωση των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν τις συνθήκες λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και μετά από αυτή, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο στάδιο της προετοιμασίας λειτουργίας τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Τα σεμινάρια θα γίνουν Διαδικτυακά στις παρακάτω ημερομηνίες:

·  Μεταποίηση Τροφίμων: 9/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

 

·  Λιανικό Εμπόριο και Υπηρεσίες: 12/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

 

·  Τουριστικά καταλύματα και Εστίαση: 14/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

 

Για την παρακολούθηση όποιου σεμιναρίου σας ενδιαφέρει πατήστε εδώ και κάνετε εγγραφή (θα σας αποσταλούν όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης). Η αντίστοιχα στο λινκ https://docs.google.com/forms/ d/e/1FAIpQLSfllFGUfWhqkK5Z_ Lyo8F3fdifZehmSZeflIkxVRNkiD4W kFw/viewform?usp=pp_url

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις