Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Τι θα κάνει η Βιολέτα στον 3ο κύκλο;

Άγριες Μέλισσες: Τι θα κάνει η Βιολέτα σ...

Τι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά

Οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν στις οθόνες μας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με τον τρίτο κύκλο της σειράς, ο οποίος θα είναι πολύ διαφορετικός. Η πλοκή αλλάζει, οι ήρωες αλλάζουν…

Ένας από τους ρόλους που αναμένεται να επιστρέψει πολύ διαφορετικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες, είναι και αυτός της Βιολέτας. Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για τις εξελίξεις, στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Μένια Κούκου.

«Ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή που υποστηρίχτηκε από όλους και το βιώσαμε όλοι δυνατά, γι’ αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι βγήκε με την πρώτη φορά. Ευελπιστούμε ότι θα έχει κάποια φλας μπακ και θα τον βλέπουμε τον Μιλτιάδη.

Από ό,τι ξέρω θα επιστρέψω στο Διαφάνι. Την πρώτη εβδομάδα. Η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για νέες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να σας πω ότι την θέλω χαρούμενη κι ευτυχισμένη, γιατί αυτό μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον υποκριτικά», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Στην περίπτωση του Δούκα, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight