Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Να κλείσουν τα σύνορα της ΕΕ για τους Βρετανούς τουρίστες θα ζητήσει η Μέρκελ

Να κλείσουν τα σύνορα της ΕΕ για τους Βρ...

Λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Η κυβέρνηση της Γερμανίας θα επιδιώξει ήδη σήμερα να απαγορευθεί η είσοδος όλων των ταξιδιωτών από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανεξαρτήτως του εάν έχουν εμβολιαστεί για την COVID-19 ή όχι, εξαιτίας του ότι έχει εξαπλωθεί τόσο η παραλλαγή Δέλτα του νέου κορονοϊού, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Times στην ηλεκτρονική της έκδοση.


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θέλει η Βρετανία να χαρακτηριστεί «χώρα ανησυχίας» εξαιτίας της ευρείας διάδοσης αυτού του παραλλαγμένου στελέχους του SARS-CoV-2, το οποίο αρχικά ταυτοποιήθηκε στην Ινδία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.


Προβεβλημένοι σύνδεσμοι Η Betsson ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της στην Ελλάδα και προσφέρει στοίχημα με Σουηδική εγγύηση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Τάιμς, αυτή η γερμανική πρόταση θα συζητηθεί από ανώτερους ευρωπαίους και εθνικούς αξιωματούχους στην ευρεία επιτροπή αντιμετώπισης της κρίσης της πανδημίας του νέου κορονοϊού και αναμένεται να συναντήσει αντίσταση από πλευράς της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Μάλτας.

Παραμένει «πράσινη» η Ελλάδα για τη Γερμανία

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Open στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασόπουλο, από την Κυριακή η Πορτογαλία και η Ρωσία αποτελούν ζώνες μετάλλαξης του ιού μαζί με τη Βρετανία και η κυβέρνηση υποχρεώνει όσους μεταβούν σε αυτές τις χώρες να μπουν σε 14ημερη καραντίνα κατά την επιστροφή τους στη Γερμανία. «Η Ελλάδα μέχρι στιγμής είναι πράσινη για τη Γερμανία, αλλά υπήρξε μια προειδοποίηση ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να μπουν περιορισμοί», ανέφερε.

Η Μέρκελ είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον στην επίσημη εξοχική του κατοικία στο Τσέκερς την επόμενη εβδομάδα. Το Λονδίνο ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον Ιούλιο το σχέδιό του για να επιτρέπεται στους πολίτες του ΗΒ που έχουν εμβολιαστεί πλήρως για την COVID-19 να ταξιδεύουν απρόσκοπτα σε όλες τις χώρες, πλην αυτών στις οποίες κρίνεται πως υπάρχει ο μεγαλύτερος κίνδυνος εξαιτίας της πανδημίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις