Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Kαλλιέργησε προσδοκίες ο Αυγενάκης: Πάμε για στρατηγικό επενδυτή στο Αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας

Kαλλιέργησε προσδοκίες ο Αυγενάκης: Πάμε...

Τοποθέτηση του Υφυπουργού ΑΘλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στην επίσημη παρουσίαση του Ράλλυ Ακρόπολης

Προσδοκίες για την Αχαΐα καλλιέργησε -παρά την επισήμανση περί του αντιθέτου-  η τοποθέτηση του Υφυπουργού ΑΘλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στην επίσημη παρουσίαση του Ράλλυ Ακρόπολης στο "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος". Ο κ. Αυγενάκης από το βήμα της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του έργου του Αυτοκινητοδρομίου Χαλανδρίτσας.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αθλητισμού, ανάφερε:

«Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, μετά από δεκαετίες, για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για την πίστα αγώνων στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Πρόκειται για ένα υπερώριμο πρότζεκτ που πιθανόν πολύ να γνωρίζετε.

Δεν θέλω να πω πολλά και να καλλιεργήσω προσδοκίες, όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος της δουλειάς και του αποτελέσματος. Όμως πρόκειται για μια πίστα διεθνών προδιαγραφών, ένα υπερώριμο πρότζεκτ με εξασφαλισμένες όλες τις αδειοδοτήσεις, ενταγμένο ακόμα και στον αναπτυξιακό νόμο.

Φιλοδοξούμε, να γίνει πράξη επί των ημερών μας»

Την ανακοίνωση του Υφυπουργού ανήρτησε στον προσωπικό το λογαριασμό στο instagram ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο τίποτα ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις