Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή

Πάτρα: Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή

Tην Παρασκευή 25 Ιουνίου

Συνεδριάζει εκτάκτως, μέσω Τηλεδιάσκεψης, η Οικονομική Επιτροπή, σύμφωνα με την αριθ. 426/13-11-2020  εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. την 25η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 το πρωί, με τα παρακάτω θέματα:

 

1.      Νομική Στήριξη Αιρετού (Μελάς Παναγιώτης) (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

2.      Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 9.600€ με ΦΠΑ, για την προμήθεια  Ταχέων Διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία του self-testing για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που έχουν ανακύψει από την πανδημία του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του (εισηγητές: Πλέσσας Δ. – Αντιδήμαρχος, Αννίνου Ελένη – Αρμ. Δ/ντρια).

3.      Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης, κατάρτιση και σύνταξη των όρων του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού, σύμφωνα με την αριθ. 01/2020, Μελέτη Διακήρυξη της Δ/νσης Πολεοδομικού –Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & Δόμησης του Δήμου Πατρέων για την  «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) του Δήμου Πατρέων» συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00 ευρώ  (συμπ/νου  Φ.Π.Α. 24% ) (εισηγητές: Αναστασίου Μ.  – Αντιδήμαρχος,  Θεοδωρόπουλος Χ. – Αρμ. Διευθυντής).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις