Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στα Επαγγέλματα Υγείας από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας

Ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σ...

19 εξειδικευμένες ειδικότητες

Με τεχνογνωσία 50 ετών στην επαγγελματική κατάρτιση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Πάτρας και εκπαιδευτικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και ιατρικές επιχειρήσεις της Αχαΐας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει επιλογές άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης σε ένα σύνολο περιζήτητων ειδικοτήτων του παραϊατρικού κλάδου.

Η υγειονομική κρίση ανέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης του συστήματος υγείας με εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Οι νέες συνθήκες για τους επαγγελματίες υγείας χαρακτηρίζονται από επιστημονική ανάπτυξη, στροφή στην προληπτική φροντίδα και εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων αποκατάστασης. Έτσι τα διαχρονικά επαγγέλματα του τομέα Υγείας αποκτούν νέα δυναμική και αποτελούν πλέον ιδανική επιλογή για όσους βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής σπουδών.

Παραϊατρικά Επαγγέλματα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας προσφέρει 19 εξειδικευμένες ειδικότητες, που καλύπτουν όλα τα επαγγέλματα του παραϊατρικού κλάδου. Βοηθοί νοσηλευτικής, φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας, ιατρικών εργαστηρίων, ακτινολογίας, φαρμακείου, αλλά και Διασώστες, Στελέχη Διατροφής και Διαιτολογίας είναι μερικά από τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται, με την τεχνογνωσία και το κύρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Οι σπουδές διαρκούν δύο έτη και οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και γίνεται δεκτό στο δημόσιο τομέα για κάλυψη θέσεων στις κρατικές δομές υγείας. Για την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση φροντίζει το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που με τις γερές βάσεις του και τις διασυνδέσεις του με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της Αχαΐας, συμβουλεύει και υποστηρίζει τους σπουδαστές.

Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές από καταξιωμένους καθηγητές με πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία. Από το πρώτο κιόλας εξάμηνο μέρος των μαθημάτων διεξάγεται στις συνεργαζόμενες ιατρικές δομές, μεταξύ των οποίων το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και το Ολύμπιον Θεραπευτήριο – Γενική Κλινική Πατρών. Έτσι, οι σπουδαστές εξοικειώνονται από πολύ νωρίς με το περιβάλλον του τομέα υγείας, ενώ προοδευτικά οι ώρες σε πραγματικές συνθήκες αυξάνονται με τους σπουδαστές να μπορούν να εμπλακούν ουσιαστικά στη νοσηλεία. Το πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζεται με δωρεάν Webinars και Masterclasses γύρω από σύγχρονα θέματα υγείας, με καλεσμένους διακεκριμένους επιστήμονες, ενώ μια σειρά από παροχές εμπλουτίζουν την ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σπουδαστική εμπειρία.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 λειτουργεί σε 7 πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχει διακριθεί επί σειρά ετών ως «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς» στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Golden Awards. Σύμφωνα με έρευνα της MRB Hellas, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επικρατήσει στη συνείδηση σπουδαστών και γονιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του», ενώ σύμφωνα με έρευνα της Μονάδας Ερευνών του ΠΑ.ΜΑΚ. «9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους».

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν και τα ειδικά προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας:  Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3 | τηλ. 2610270551 | iekdelta360.gr | mailto: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά