Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Α. Λαιμός-Μ. Αράπογλου: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο στο Πάπιγκο- ΦΩΤΟ

Α. Λαιμός-Μ. Αράπογλου: Οι πρώτες φωτό α...

Λαμπερός ήταν ο γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου στο Πάπιγκο το Σάββατο 19 Ιουνίου

Λαμπερός ήταν ο γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου στο Πάπιγκο το Σάββατο 19 Ιουνίου. Στο γάμο παρευρέθηκαν γνωστά ονόματα του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο ipeirotika.gr.

Εντωμεταξύ, ήδη καλεσμένοι του γάμου μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες από το μυστήριο στη γραφική εκκλησία στο Πάπιγκο, από τη δεξίωση που ακολούθησε αλλά και από την απόδραση των καλεσμένων του ζευγαριού στα απίστευτης ομορφιάς σημεία της γύρω περιοχής.

Σε μια από τις φωτογραφίες των καλεσμένων διακρίνεται το νεόνυμφο ζευγάρι και το κλασικό, απλό, αλλά εντυπωσιακό νυφικό της Μαρίκας Αράπογλου.

 

Σε μια από τις φωτό με τα παρανυφάκια διακρίνεται και η Μαριάννα Γουλανδρή, με την κόρη της αγκαλιά, ντυμένη παρανυφάκι, μαζί με άλλα παιδάκια.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε στο πανέμορφο Πάπιγκο το οποίο γοήτευσε το ζευγάρι όταν το επισκέφθηκε πριν δυο χρόνια και αποφάσισε να χτίσει σπίτι.

 

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κτήμα του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά για την ομορφότερη μέρα του ζευγαριού.


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight