Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σχόλια για Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική από το φροντιστήριο ΟΡΑΜΑ

Σχόλια για Κοινωνιολογία, Χημεία και Πλη...

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ

Τα θέματα του μαθήματος της Κοινωνιολογίας ήταν σαφή και κάλυπταν ένα μεγάλο μέρος της ύλης. Απαιτούσαν, πάντως, εξοικείωση των μαθητών με τους κοινωνιολογικούς όρους και κατανόηση της ύλης. Το Δ3 ερώτημα ενείχε δυσκολίες ως προς την αποστήθιση της απάντησης από το σχολικό βιβλίο και χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή. Οι υψηλές βαθμολογίες (18+) θα κατακτηθούν από τους πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.


ΧΗΜΕΙΑ

Τα θέματα στο μάθημα της Χημείας ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και πάντως πιο προσιτά από τα περσινά. Τα δύο πρώτα θέματα (με εξαίρεση το Β5) ήταν εύκολα και θα δώσουν βαθμούς στους υποψηφίους. Ανάλογα ήταν και το 3ο και 4ο θέμα που, ωστόσο απαιτούσαν καλή προετοιμασία. Ιδιαίτερα έπρεπε να προσέξουν οι υποψήφιοι την πλήρη και τεκμηριωμένη αιτιολόγηση των απαντήσεων στο 2ο θέμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το μάθημα της Πληροφορικής, με θέματα σαφή και, ως ένα βαθμό αναμενόμενα. Προσοχή χρειαζόταν το Β1 θέμα (ως προς την κατανόηση της μεθοδολογίας) καθώς και τα Δ3 ΚΑΙ Δ4. Γενικά, τα θέματα προσεγγίζονταν με άνεση από τους προσεκτικούς και σωστά μελετημένους μαθητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά