Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ Ντουέιν Τζόνσον αισθάνεται πολύ τυχερός

Ο σταρ Ντουέιν Τζόνσον αισθάνεται πολύ τυχερός

Η νέα του ταινία "Jungle Cruise" κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τέλη Ιουλίου

Ο 49χρονος σταρ του κινηματογράφου Ντουέιν Τζόνσον - Dwayne Johnson βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των 100 λόγων που αγαπά κάποιος την Αμερική, και για το λόγο αυτό ο ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι πολύ τυχερός».

Το «αντισυμβατικό» ταξίδι του Ντουέιν Τζόνσον - Dwayne Johnson ή The Rock στο Χόλιγουντ τον οδήγησε να γίνει ένας από τους πιο καλά αμειβόμενους ηθοποιούς στον κόσμο. Η αναπτυσσόμενη επιχειρηματική αυτοκρατορία του περιλαμβάνει εταιρεία παραγωγής, παρασκευή τεκίλας, και ενεργειακού ποτού, καθώς και συνεργασία με εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

Η νέα του ταινία με τίτλο «Jungle Cruise», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο τρενάκι του θεματικού πάρκου Walt Disney World, που βάζει τους επισκέπτες να «ταξιδέψουν» μέσα από ένα πλήθος ποταμών του κόσμου, θα κάνει το ντεμπούτο της στις Αμερικάνικες αίθουσες καθώς και στην πλατφόρμα Disney + Premier στις 30 Ιουλίου 2021.

Η περιπέτεια φαντασίας «Jungle Cruise» φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Jaume Collet-Serra ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Michael Green, Ficarra and Requa. Εκτός του Dwayne Johnson, παίζουν οι Emily Blunt, Édgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons και ο Paul Giamatti.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Ήμουν τυχερός με την καριέρα μου και έχω ευλογηθεί», λέει ο Τζόνσον, ο οποίος φωτογραφήθηκε στη Χαβάη για το τρέχον τεύχος του περιοδικού People. «Είμαστε εδώ στη Χαβάη, όπου μεγάλωσα. Ήμουν το παιδί που δυσκολευόταν να κάνει τα μαθήματά του και να πάει σχολείο και ποτέ δεν περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρά ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο του περιοδικού».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Τζόνσον αισθάνθηκε ακόμη πιο ευγνώμων για τη ζωή του με τη σύζυγο του Λόρεν Χασιάν, και τις τρεις κόρες του.

«Ήταν μια αναστάτωση για εμάς», παραδέχεται ο ηθοποιός. «Κάθε μέρα έκανα κάτι περίεργο... Σηκωνόμουν και ντυνόμουν σαν να πήγαινα κάπου, εννοώ, παπούτσια... όλα. Αυτό όμως, με βοήθησε ψυχολογικά. Σε σχέση με το γάμο, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας γιατί η υπομονή εξαντλείται» καταλήγει ο διάσημος ηθοποιός.

Το «Jungle Cruise» αναμένεται να έρθει για προβολή και στη χώρα μας, και στην Πάτρα.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight