Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Τσιμπέρης

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή το στέλεχος του ...

Συλλυπητήριο μήνυμα από τις τοπικές οργανώσεις

Το ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον σύντροφο Νίκο Τσιμπέρη, στέλεχος για χρόνια στην Κ.Ο Δυτικής Ελλάδας. Ο Νίκος Τσιμπέρης εργάσθηκε αρχικά ως βοηθός και στη συνέχεια ως Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

"Μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ συμμετείχε ενεργά και με συνέπεια σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές του κινήματος στη Δυτική Ελλάδα. Τη δεκαετία του ‘80 ως μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου - Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του Κ.Κ.Ε., χρεώθηκε στην ιδεολογική δουλειά. Έδωσε με συνέπεια τη μάχη για την υπεράσπιση του επαναστατικού χαρακτήρα του κόμματος την περίοδο 1989-1991. Μέχρι το τέλος της ζωής του υπερασπίστηκε με συνέπεια τις αρχές και τους σκοπούς του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του σ. Βεατρίκη, στο γιο του σ. Ιάσωνα, στην κόρη του Ναταλία και σε όλους τους οικείους του" αναφέρεται στο συλλυπητήριο  μήνυμα.

Μετά τη θλιβερή είδηση θανάτου, του Νίκου Τσιμπέρη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δήλωσε:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Νίκο Τσιμπέρη, που ήταν μέλος του Διδακτικού και  Ερευνητικού Προσωπικού στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συμμετείχε ενεργά όλα αυτά τα χρόνια, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες του λαού και της νεολαίας και υπερασπίστηκε με συνέπεια, μέχρι το τέλος της ζωής του τα λαϊκά συμφέροντα.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συντρόφους του».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις