Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι Τζούλιαν Μουρ και η Νάταλι Πόρτμαν συνεργάζονται στη νέα ταινία «May December»

Οι Τζούλιαν Μουρ και η Νάταλι Πόρτμαν συ...

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ταλαντούχος δημιουργός Τοντ Χέινς

Η Τζούλιαν Μουρ και η Νάταλι Πόρτμαν, δύο Αμερικανίδες ηθοποιοί τιμημένες με βραβείο Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία νέα δραματική ταινία με τίτλο «May December» σε σκηνοθεσία του Τοντ Χέινς, δημιουργού εκλεκτών ταινιών όπως το «Carol» με την Κέιτ Μπλάνσετ το 2016.

Η Νάταλι Πόρτμαν του «Μαύρου Κύκνου» θα υποδυθεί ηθοποιό του Χόλιγουντ που ταξιδεύει στο Μέιν για να μελετήσει μια μητέρα, την οποία σκοπεύει να απεικονίσει στην οθόνη. Η Τζούλιαν Μουρ του «Still Alice» και του «Far from Heaven» το 2002 όπου είχε συνεργαστεί με τον Τοντ Χέινς (είχαν δουλέψει και στο «Safe» το 1995 και στο «Wonderstruck» το 2017), θα πρωταγωνιστήσει ως η εν λόγω γυναίκα, η οποία πριν από 20 χρόνια ήταν στο επίκεντρο ενός σκανδάλου των ταμπλόιντ λόγω σχέσης με έναν άνδρα 23 χρόνια μικρότερό της.

Καθώς η Γκρέισι (Μουρ) και ο σύζυγός της Τζο προετοιμάζονται για την αποφοίτηση των δίδυμων θυγατέρων τους και η Ελίζαμπεθ (Πόρτμαν) μένει μαζί τους, η οικογενειακή δυναμική αρχίζει να καταρρέει υπό το βλέμμα του έξω κόσμου.

«Αυτό που με εντυπωσίασε τόσο πολύ στο εξαιρετικό σενάριο της Σέμι Μπερτς ήταν το πώς διαχειρίστηκε ένα δυνητικά εκρηκτικό θέμα με ένα είδος παρατηρητικότητας και υπομονής που επέτρεψε να εξερευνηθούν οι χαρακτήρες της ιστορίας με ασυνήθιστη λεπτότητα» δήλωσε ο Τοντ Χέινς στο Variety.

Να θυμίσουμε πως το 2002 η Τζούλιαν Μουρ έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ για το κοινωνικό, ψυχολογικό φιλμ «Far From Heaven».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture