Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To Summer Camp των «Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη» επιστρέφει

To Summer Camp των «Σύγχρονων Εκπαιδευτη...

Από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ξεκινούν τα προγράμματα

Το θερινό πρόγραμμα των «Συγχρόνων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη» προσφέρει σε εκατοντάδες παιδιά αξέχαστες εμπειρίες, οι οποίες και φέτος απορρέουν από ένα πλούσιο φάσμα αθλητικών, καλλιτεχνικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Αποτελεί ιδανική απασχόληση για τα παιδιά κατά τη διάρκεια των σχολικών τους διακοπών και μια ασφαλής λύση για τους εργαζόμενους γονείς.

Τα τμήματα χωρίζονται βάσει ηλικίας ώστε να δημιουργούνται ομάδες με κοινές ανάγκες και ενδιαφέροντα. Έτσι, οι δράσεις αλλά και οι εξορμήσεις στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά εντάσσονται σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα τόσο για τις ηλικίες 4 έως 6 ετών, 7 έως 9 ετών, όσο και για 10 έως 12+ ετών. Το Camp των «Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη» υπόσχεται να προσφέρει στα παιδιά στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης όπου το παιχνίδι συνδυάζεται άρτια με τη μάθηση!

Γιατί επιλέγουμε τα Θερινά Προγράμματα;

  • Αποκτούμε γνώσεις με τρόπο ευχάριστο και παιγνιώδη
  • Αξιοποιούμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας
  • Αποκτούμε καινούριους φίλους, νέες εμπειρίες
  • Συμμετέχουμε σε εκδρομές και εξορμήσεις
  • Ασχολούμαστε με τα αγαπημένα μας αθλήματα
  • Σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον μαθαίνουμε παίζοντας και δημιουργώντας

Δραστηριότητες - Άθληση - Εξορμήσεις

Ρομποτική, Πειράματα στο εργαστήριο, Κατασκευές με πηλό, Μουσικοκινητική, Χοροθέατρο, Κηπουρική, Εργαστήρι Εικαστικών, Δημιουργία και κατασκευή μουσικών οργάνων, Αρχαίο Θέατρο, Κρυμμένος θησαυρός, Outdoor activities, Science&History projects, Λαχανόκηπος, Κέντημα, Αργαλειός, Karaoke, Τένις, Ping-Pong, Ξιφασκία, Ενόργανη, Pilates, Στίβος, Τοξοβολία, Τραμπολίνο… και πολλά άλλα!

«Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να παίξουμε και να δημιουργήσουμε από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι άνθρωποι των Εκπαιδευτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kotronis.edu.gr ή να καλέσετε στο 2634021607.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά