Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Μπονάνος βάζει τέλος στα σενάρια: Δεν πουλάω τον Φαρμάκη

Ο Μπονάνος βάζει τέλος στα σενάρια: Δεν ...

Τι απαντά για το αν στοχεύει να κατέβει για βουλευτής

Aπάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για να κατέλθει ως υποψήφιος βουλυτής και μάλιστα να προλειαίνει το έδαφος με παρεμβάσεις του, έδωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Μιλώντας στο περιοδικό «Partrasmagazine» στο πλαίσιο μιας. πιο «χαλαρής» συζήτησης - συνέντευξης απάντησε χωρίς υπεκφυγές για το αν στοχεύει να πάει για υποψήφιος βουλευτής. Στο  ερώτημα  «τι απαντάτε σε φήμες ότι μετά το σημερινό πόστο δεν αποκλείεται να μεταπηδήσετε στη Bουλή», η κατάληξη της απάντησής του ήταν: «Είμαι περήφανος που γνώρισα τον Φαρμάκη, θεωρώ ότι είναι ένα ξεχωριστό πολιτικό κεφάλαιο. Και πάνω απ’ όλα γνώρισα στην ζωή μου έναν άνθρωπο με ευαισθησίες και πολύ καλό πνεύμα. Άρα έχουμε μαζί να δώσουμε μάχες! Κι εγώ, ανθρώπους τέτοιας πολιτικής αξίας και ποιότητας δεν τους πουλάω…».

Και αυτό το επανέλαβε πιο αναλυτικά στην πιο νέα συνέντευξή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν θεωρώ ότι η θέση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας είναι υποδεέστερη από άλλη εκπροσώπηση». Και ότι θα θεωρεί εαυτόν πετυχημένο εάν στο τέλος της θητείας του… δεν θα έχει προδώσει την «υπεραξία της κάλπης», δηλαδή, την εμπιστοσύνη των πολιτών. «Θα έχω πετύχει αν παραμείνω συνεπής στις αρχές μου, στον κώδικα αξι[1]ών μου και έχω κάνει έντιμη κι έντονη προσπάθεια να πάω την Αχαΐα ένα παραπάνω σκαλί από εκεί που την παρέλαβα. Έχω την φιλοδοξία να πετύχω, να περπατάω στους δρόμους με περηφάνεια και να δείχνω με το δάχτυλο ότι ήμουνα μέλος μιας ομάδας που το έργο της είναι ορατό. Η απολογία της επόμενης κάλπης θέλω να με βρει με μετρήσιμο έργο που θα καλυτερέψει την ζωή των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις