Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ηλικιωμένος απείλησε παιδιά με καραμπίνα γιατί τον ενοχλούσε το παιχνίδι του

Ηλεία: Ηλικιωμένος απείλησε παιδιά με κα...

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας κάτοικος της περιοχής, βγήκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα την οποία - σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περίοικων έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τα παιδιά έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν μη γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του ηλικιωμένου, που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι των παιδιών.

Πρώτοι στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που με ψυχραιμία αντιμετώπισαν την κατάσταση αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που υπάρχουν και αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο το όπλο.

Άλλωστε υπάρχει το πρόσφατο προηγούμενο στην επικαιρότητα με τον ηλικιωμένο στην Κέρκυρα που δολοφόνησε δύο ανθρώπους με τους οποίους είχε διαφορές. Το μυαλό των αστυνομικών πήγε κατευθείαν σε αυτή την περίπτωση και ενήργησαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα να υπάρξει αντίδραση εν βρασμώ που θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Ο ηλικιωμένος που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες και αναφορές των παιδιών που ήταν στο σημείο, ο ηλικιωμένος φέρεται να έχει στο παρελθόν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις