Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Κοντά στην "ταυτότητα" του αρχηγού -"Μισεί τις γυναίκες και τις κακοποιεί βάναυσα"

Γλυκά Νερά: Κοντά στην "ταυτότητα&q...

ΔΕΙΤΕ που οδηγούνται οι έρευνες

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία κοντά σε έναν από τους τρεις δράστες της άγριας ληστείας και δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας. Περιγράφεται ως "ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα".

"Κλειδώνει" η ταυτοποίηση του πρώτου δράστη από τις φωτογραφίες των σεσημασμένων
Πολύτιμος βοηθός στις έρευνες των αξιωματικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 33χρονος πιλότος και σημαντικό εργαλείο το "άλμπουμ" φωτογραφιών περίπου 150 σεσημασμένων.

Μέσα από αυτόν τον όγκο εικόνων, ο 33χρονος πιλότος μπήκε στην διαδικασία ποσόστωσης στο επίπεδο αναγνώρισης κάθε σεσημασμένου. Φαίνεται να έχει ξεχωρίσει έναν ύποπτο από την φωτογραφική τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, δίνοντας ποσοστό ομοιότητας περίπου 80%. Μία "ομάδα" 15 υπόπτων συγκέντρωσε μικρότερες ομοιότητες που συγκέντρωσαν ποσοστά μεταξύ 60%-65%.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι αρμόδιοι αξιωματικοί επισημαίνουν, ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ήταν εξαιρετικά δύσκολες με μικρό πεδίο όρασης και υψηλό επίπεδο συναισθηματικής φόρτισης, στοιχεία που εύλογα χαμηλώνουν τα όρια αξιοπιστίας, αλλά βοηθούν αρκετά τις αστυνομικές έρευνες.

Από την επεξεργασία των σημαντικών στοιχείων που έχουν ήδη συλλέξει οι αστυνομικοί, έχουν προκύψει καινούργια συμπεράσματα για την εξέλιξη των ερευνών, υπάρχει η αίσθηση ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο ταυτοποίησης ενός τουλάχιστον δράστη και έχουν γίνει ερευνητικές κινήσεις που αναμένεται η απόδοσή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις