Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Ξεχώρισε ύποπτους από λίστα σεσημασμένων ο σύζυγος της Καρολάιν- ΒΙΝΤΕΟ

Γλυκά Νερά: Ξεχώρισε ύποπτους από λίστα ...

Oι δράστες της δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής

Χωρίς αποτυπώματα και με ορφανά δείγματα DNA από τον τόπο του εγκλήματος οι Aρχές προσπαθούν προσεκτικά να ξετυλίξουν το κουβάρι και να δέσουν την  υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ούτε ο τρόπος δράσης των κακοποιών ούτε η επιλογή της κατοικίας του ζευγαριού δεν έγινε τυχαία και πως οι δράστες είχαν πληροφορίες.

 
Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν φαίνεται πως σε φωτογραφίες σεσημασμένων αναγνώρισε  χαρακτηριστικά  και σωματότυπο που  προσομοιάζουν τουλάχιστον σε έναν από τους αδίστακτους δολοφόνους. Ετσι οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων, βάση των περιγραφών του πιλότου σε περίπου 10 άτομα, ενώ σύμφωνα με το OPEN, υπάρχει ένας ύποπτος που συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό αναγνώρισης από τον πιλότο. Στο μικροσκόπιο των ερευνών παραμένουν επίσης, τρία ύποπτα οχήματα, αλλά και διαρροές πληροφοριών εκούσιες ή ακούσιες από πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά στο ζευγάρι.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι δράστες της δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής, καθώς με βάση τα όσα έχει καταθέσει ο σύζυγος της Καρολάιν στις Αρχές, άκουσε τους δολοφόνους της να μιλούν σε ξένη γλώσσα. Έπειτα από προσπάθειες και του ιδίου αλλά και των Αρχών, ο 32χρονος πιλότος κατάφερε να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για αλβανικά.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις