Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Έγκλημα με παράπλευρη απώλεια το διπλό φονικό - Τα δεδομένα πίσω από τους 3 νεκρούς

Κέρκυρα: Έγκλημα με παράπλευρη απώλεια τ...

Το χρονικό του εγκλήματος

Συγκλονισμένη η Κέρκυρα από το έγκλημα στη Δασιά. Τα νέα στοιχεία ξετυλίγουν ακόμα περισσότερο το κουβάρι της διπλής δολοφονίας. Ο 60χρονος δράστης αυτοκτόνησε με την κυνηγετική καραμπίνα που σκόρπισε πανικό…

Όπως αποκαλύπτεται ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, κατά λάθος. Επειδή τη στιγμή που ο 60χρονος δράστης όπλισε και πυροβόλησε τη γυναίκα που είχε διαφορές, έτυχε να βρίσκεται κοντά της. Οι σφαίρες χτύπησαν και τους δύο και ο θάνατός τους, στη Δασιά της Κέρκυρας, ήταν ακαριαίος.

Τα δύο θύματα και ο 60χρονος που στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε ήταν Έλληνες. Ο δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας νοίκιαζε σπίτι από τη γυναίκα και έμεναν στην ίδια κατοικία. Εκείνος στο ισόγειο και η γυναίκα στον πρώτο όροφο. Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την απόφαση της ιδιοκτήτριας να του κάνει έξωση, οι καυγάδες είχαν αρχίσει να πυκνώνουν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν.

 Το χρονικό του εγκλήματος

ύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11.30, όταν ο δράστης της διπλής δολοφονίας και μετέπειτα αυτόχειρας, πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα που περπατούσαν στο σημείο. Θύματά του, ένας Έλληνας και μία Ελληνίδα, όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες, δεν ήταν ζευγάρι.

Το έγκλημα σημειώθηκε κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, να σπεύδουν και να αποκλείουν το σημείο. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες, που ανέφεραν ότι ο δράστης κρύβεται στην περιοχή. Έγιναν εξονυχιστικές έρευνες και οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο σπίτι του.

Όταν μπήκαν μέσα τον βρήκαν νεκρό. Είχε αυτοκτονήσει με την κυνηγετική καραμπίνα που είχε χρησιμοποιήσει για να εκτελέσει τα θύματά του. Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσε ασθενοφόρο αλλά ο θάνατος των δύο ατόμων ήταν ακαριαίος. Οι προσπάθειες να τους επαναφέρουν δεν απέδωσαν. Δείτε τις εικόνες του corfutvnews, λίγο μετά το αιματηρό συμβάν.

Οι διαφορές του δράστη και αυτόχειρα με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που νοίκιαζε, ήταν όπως φαίνεται κοινό μυστικό σε ορισμένους κατοίκους της περιοχής. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα στηθεί δολοφονική ενέδρα, σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Δασιάς…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις