Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το seatrack μπαίνει, στον Άγιο Βασίλειο, δίπλα σε μία «λίμνη» με λασπόνερα

Πάτρα: Το seatrack μπαίνει, στον Άγιο Βα...

Η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου

Το καλοκαίρι έφτασε και το σύστημα που παρέχει στα άτομα με κινητικά πρόβλημα εύκολη πρόσβαση στις παραλίες θα τοποθετηθεί σε αρκετά σημεία. Ήση μπαίνει στην παραλία του Αγίου Βασιλείου. Ωστόσο η εικόνα με τα βρώμικα νερά που λιμνάζουν ακριβώς δίπλα από το seatrack είναι τουλάχιστον απογοητευτική. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, «στον Άγιο Βασίλη το seatrack είναι σχεδόν έτοιμο για χρήση για τους φίλους μας που απαιτούν δικαίως ΙΣΗ μεταχείριση και στο καλοκαιρινό τους μπάνιο. Ακολουθούν αλλά 4 σε διαφορετικές περιοχές και φυσικά ανάλογα θα τοποθετηθούν σε όλη την περιφέρεια, σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία. 

Όμως πρέπει και ο δήμος να κάνει την δουλειά του για να μην υπάρχει η εικόνα αυτή που βλέπετε στην τέταρτη φωτογραφία και δημιουργεί πρόβλημα σε όλους τους λουόμενους Εστία μόλυνσης Η προτεραιότητα μας είναι να ισοπεδώνουμε εμπόδια σε όσους συμπολίτες μας νοιώθουν ότι εμποδίζεται το δικαίωμα τους να μετέχουν ισότιμα στην κοινωνία μας

Το σημαντικότερο εγκαίρως πριν χειμωνιάσει !!!!!». 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις