Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Ιταλία με τους Måneskin νικήτρια στην Eurovision

H Ιταλία με τους Måneskin νικήτρια στην ...

Δεύτερη η Γαλλία

Η Ιταλία με τους Måneskin, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές του φεστιβάλ του SanRemo, κέρδισε το βράδυ του Σαββάτου και τον διαγωνισμό της Eurovision σε μία νύχτα θρίλερ που μέχρι τελευταία στιγμή όλα ήταν ανοιχτά. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Γαλλία και στην τρίτη η Ελβετία. Η Κύπρος δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες για μία θέση στη δεκάδα (κατέλαβε την 16η θέση), ενώ η Ελλάδα τα κατάφερε να πάρει τη δέκατη θέση.

Πρόκειται πάντως για μία μεγάλη επιστροφή της Ιταλίας και της Γαλλίας στις πρώτες θέσεις του μουσικού διαγωνισμού, καθώς τα τελευταία χρόνια έπαιρναν χαμηλές βαθμολογίες. Η Βρετανία με 0 βαθμούς από τις επιτροπές και 0 βαθμούς από το κοινό βρέθηκε τελευταία, αλλά ο τραγουδιστής τους αποθεώθηκε από το κοινό μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν έλαβε κανέναν απολύτως βαθμό. 

Οι Måneskin έγιναν ευρέως γνωστοί όταν τερμάτισαν δεύτεροι σε τηλεοπτικό talent show της ιταλικής τηλεόρασης. Οι επόμενες δισκογραφικές δουλειές τους έγιναν εμπορικές επιτυχίες, ενώ με τα κομμάτια τους σκαρφάλωσαν στην κορυφή των ευρωπαϊκών charts.

Το συγκρότημα μας δείχνει πώς μεταφέρεται μια συναυλία στη σκηνή της Eurovision με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κάμερα ακολουθεί το Damiano (τραγουδιστής) καθώς εξέρχεται από τα παρασκήνια και παίρνει τη θέση του στη σκηνή. Εκεί συναντά τη Victoria (μπάσο) και τον Thomas (κιθάρα) με την κάμερα να εστιάζει στην αλληλεπίδραση του τραγουδιστή με αυτούς. Ο Ήθαν (ντραμς) βρίσκεται σε ένα βάθρο ψηλά στο κέντρο της σκηνής.

Χρωματισμοί σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα ρούχα τους διαφορετικά από την πρώτη πρόβα, σε χρωματισμό μεταλλικό του χαλκού μα ασημένια τρουκς. Ο Damiano είναι ημίγυμνος πάνω στη σκηνή, ενώ, όπως γράφει ο OGAEGREECE, ο ίδιος φωνητικά ήταν σωστός, με πολύ καλή επαφή με την κάμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight