Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο γάιδαρος «μπήκε» στο δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων

Ο γάιδαρος «μπήκε» στο δημοτικό συμβούλι...

Ένα διαφορετικό θέμα στη συνεδρίαση

Ένα θέμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα απασχόλησε  το δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων. Είχε να κάνει με καταγγελία για αυθαίρετη κατάληψη και περίφραξη τμήματος δημοτικού χώρου και δημοτικού δρομίσκου στην Κοινότητα Αγραμπέλων από δύο αδελφούς από τον οποίο περνάει και ένα γαϊδουράκι.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Ευάγγελος Παπαθεοδώρου, τα δύο αδέλφια κλείνουν ένα μονοπάτι με πέτρες και σίδερα για να μην περνάει, μεταξύ άλλων, ένα γαϊδουράκι. Μάλιστα πρόσφατα κλήθηκε η αστυνομία μετά από περιστατικό, με τον έναν από τα δύο αδέλφια να φέρεται να καθυβρίζει άλλους κατοίκους και περαστικούς. Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Καυγάς ανέφερε πως ο κάτοικος που φέρεται να κλείνει το δρομίσκο, τον τελευταίο καιρό δεν θέλει να περνάει από το σημείο ένα γαϊδούρι.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Θόδωρος Νασιώτης χαρακτήρισε απαράδεκτο να ασχολείται το σώμα με τέτοια θέματα, εξήγησε ωστόσο ότι εντάχθηκε στα θέματα της συνεδρίασης για να αποφευχθούν χειροδικίες στο μέλλον μεταξύ των ατόμων που έρχονται σε αντιπαράθεση. Το ζήτημα μετά από εντολή του δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα αναλάβει να επιλύσει το θέμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις