Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καταφθάνει το "Friends reunion" στις 27/5/2021 και προμηνύεται συγκινητικό- ΒΙΝΤΕΟ

Καταφθάνει το "Friends reunion"...

Η πολύ καλή τηλεόραση δημιουργεί "Φιλαράκια" για μια ζωή και αυτό αποδεικνύει η αγαπημένη σειρά με την Τζένιφερ Άνιστον και την υπόλοιπη παρέα

Σε λίγες μέρες το πολυαναμενόμενο και άκρως συγκινητικό όπως διαφαίνεται «Friends Reunion» θα κάνει πρεμιέρα και πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη 27 Μαΐου 2021. Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ θα εμφανιστούν ξανά όλοι μαζί, για 1η φορά μετά το 2004, σ' ένα επετειακό επεισόδιο στο HBO Max.

Είκοσι επτά (27) χρόνια μετά την πρεμιέρα της εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς και 17 χρόνια μετά το τέλος της, το «Friends – Τα Φιλαράκια» δεν έχουν σταματήσει να προσελκύουν εκατομμύρια θεατές και να σημειώνουν όποτε προβάλλονται, υψηλή τηλεθέαση.

Από τα πρωινά Σαββάτου στο Mega που πρωτοξεκίνησε, μέχρι τις επαναλήψεις τα σαββατοκύριακα του Star Channel, μέχρι το ατελείωτο binge του Netflix, η τηλεόραση έχει αλλάξει, οι θεατές έχουν αλλάξει, έχουν έρθει νέες γενιές. Κι όμως. Η χημεία ανάμεσα στην Μόνικα, τη Ρέιτσελ, τον Ρος, τη Φίμπι, τον Τζόι και τον Τσάντλερ, το χιούμορ, οι ιστορίες τους και οι ατάκες τους λειτουργούν ακόμα, αναφέρει το flix.gr. Και για κάποιους από εμάς αποτελούν πλέον επικοινωνιακή γλώσσα, ένα κλείσιμο του ματιού.

Όλοι τους έγιναν σταρ παίζοντας στα «Φιλαράκια», ιδίως η Ελληνοαμερικανίδα Τζένιφερ Άνιστον που έχει κάνει και μία αξιοσημείωτη πορεία στον κινηματογράφο ενώ ο Μάθιου Πέρι είναι ο μόνος ουσιαστικά από τους 6 πρωταγωνιστές που αντιμετώπισε στην πορεία προσωπικά προβλήματα όπως εθισμού που τον επηρέασαν ευτυχώς όχι ανεπανόρθωτα.

Από το trailer καταλαβαίνουμε, περίπου, τη μορφή του επεισοδίου: ελεύθερο, χωρίς σενάριο. Κάθονται ξανά στον πορτοκαλί καναπέ και απαντούν στις ερωτήσεις του "συντονιστή" της βραδιάς, Τζέιμς Κόρτνεν. Αφηγούνται παρασκηνιακά περιστατικά και υποδέχονται guests. Αλλά και ξαναμπαίνουν στο στούντιο, στο σετ 24 της Warner Bros, εκεί που ξαναστήθηκε το μωβ διαμέρισμα της Μόνικα. Και ερμηνεύουν στιγμές από παλιά επεισόδια, γράφει το flix.gr.

To reunion – επανένωση τους έγινε και εξώφυλλο στο μεγάλης κυκλοφορίας Aμερικάνικο περιοδικό People (τεύχος 31 Μαΐου 2021).

Υπάρχει ενθουσιασμός, αδημονία και λαχτάρα από τους φαν να ξαναδεί τα Φιλαράκια ξανά μαζί καθώς η σειρά αποτελεί ένα παράδειγμα της καλής, ψυχαγωγικής τηλεόρασης και οι Αμερικάνοι πραγματικά ξέρουν τόσο καλά να το κάνουν. Από τη σειρά είχαν περάσει και πολλοί γκεστ όπως ο ηθοποιός Τομ Σέλεκ.

Ραντεβού λοιπόν στις 27 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight