Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτοιμο το νέο κτίριο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας –Στην παρουσίαση του ήταν και ο Δήμαρχος Πατρέων

Έτοιμο το νέο κτίριο του Κέντρου Ημερήσι...

Το Κέντρο θα είναι δυναμικότητας 50 ατόμων ενώ θα λειτουργεί εκεί και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δυναμικότητας 13 ατόμων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 μαζί με μέλη του Δ.Σ. του Κληροδοτήματος Σταθακόπουλου και του Δ.Σ. του Συλλόγου «Μαχητές», στην παρουσίαση του νέου κτιρίου, που ανεγέρθηκε από το Δήμο, στην περιοχή Δροσιά, στο οποίο θα στεγάζεται το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για την εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση. 

Το κτίριο παραδόθηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη στους «Μαχητές» και κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης είχε προγραμματιστεί η σημερινή συνάντηση, για γίνει ενημέρωση σχετικά με το χώρο και τις λειτουργίες του.

Το Κέντρο θα είναι δυναμικότητας 50 ατόμων ενώ θα λειτουργεί εκεί και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δυναμικότητας 13 ατόμων.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων ανέφερε τα εξής:

«Ένας καταπληκτικός χώρος είναι στην διάθεση των παιδιών μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Όλοι μαζί έχουμε υποχρέωση να το λειτουργήσουμε όπως του αρμόζει».

Ο Δήμος μετά το κτίριο για τους «Μαχητές» προχωρά για την κατασκευή του κτιρίου για τα παιδιά με αυτισμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις