Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον αμφιλεγόμενο Ρούντι Τζουλιάνι

Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον αμφιλεγό...

Η ταινία θέτει το ερώτημα "πού έχεις πάει Ρούντι Τζουλιάνι;" και έχει βασιστεί σε άρθρο του Σεθ Χετένα του 2020 για το Rolling Stone

Πού έχεις πάει Ρούντι Τζουλιάνι; Ένα νέο ντοκιμαντέρ από την MRC Non-Fiction και τη Rolling Stone Films είναι στα σκαριά και θέτει ακριβώς αυτό το ερώτημα, μελετώντας τη μεταστροφή του πρώην δήμαρχου της Νέας Υόρκης (ήταν δήμαρχος την περίοδο 1994 έως το 2001), ο οποίος από αγαπημένος ηγέτης της 11ης Σεπτεμβρίου έγινε σύμβουλος και επικεφαλής θεωριών συνωμοσίας του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η ταινία θα βασιστεί στο άρθρο του Σεθ Χετένα του 2020 για το Rolling Stone, «Τι συνέβη στον Δήμαρχο της Αμερικής;» (What Happened to America's Mayor?).

Το ντοκιμαντέρ θα σκηνοθετήσουν ο Ζακ Χάινζερλινγκ, υποψήφιος για Όσκαρ για το «Cutie & The Boxer» και η Γκαμπριέλε Σόντερ δύο φορές βραβευμένη με Emmy.

Η ταινία ακολουθεί την πτωτική πορεία του 76χρονου σήμερα Τζουλιάνι, οδηγώντας τους θεατές από την καθολική λατρεία με την οποία χαιρετίστηκε η απάντησή του στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, στη μετακίνησή του στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πολιτικού φάσματος. Μάλιστα ο Τζουλιάνι «διακωμωδήθηκε» αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις ως πρόσωπο και στο φιλμ του 2020 «Borat subsequent film» του Σάσα Μπάρον Κοέν όπου η χαρακτηριστική σκηνή με τη Βουλγάρα ηθοποιό Μαρία Μπακάλοβα θα μείνει στην…ιστορία για πολλούς λόγους.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight