Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρούσμα κορωνοϊού στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας

Κρούσμα κορωνοϊού στο Πυροσβεστικό Κλιμά...

Ο πυροσβέστης βρέθηκε θετικός μετά από rapid test στο οποίο υποβλήθηκε

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας μετά το θετικό rapid test κορωνοϊού πυροσβέστη της υπηρεσίας καθώς κινδυνεύει να χάσει το 1/3 του έμψυχου δυναμικού του για τις επόμενες 14 ημέρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο πυροσβέστης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε rapid test στο οποίο υπεβλήθη την Πέμπτη 6/5/2021 και προληπτικά απολυμάνθηκαν άμεσα οι χώροι του κλιμακίου στο Θέρμο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο πυροσβέστης θα υποβληθεί και σε μοριακό έλεγχο, ο οποίος αν επιβεβαιώσει το rapid test, ότι δηλαδή είναι θετικός στον κορωνοϊό, τότε εκτός από τον ίδιο πρέπει να τεθούν σε 14ημερη καραντίνα και οι τέσσερις συνάδελφοί του που βρίσκονται μαζί του στη βάρδια.

Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στην ορθή λειτουργία του κλιμακίου Θέρμου που θα κληθεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες, έχοντας χάσει 5 άτομα από το έμψυχο δυναμικό του, δηλαδή το 1/3 των πυροσβεστών του.

Τέλος σημειώνεται ότι την Τρίτη είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και ένας πυροσβέστης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, όμως ευτυχώς δεν είχε έρθει σε επαφή με συνάδελφό του και είναι ο μόνος που τέθηκε σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις