Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρρυθμίες στην προμήθεια self test στα φαρμακεία της Πάτρας - Ξέμειναν το πρωί- ΒΙΝΤΕΟ

Αρρυθμίες στην προμήθεια self test στα φ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα προβλήματα και οι γκρίνιες

Ξέμειναν το πρωί, προμηθεύτηκαν νέα το μεσημέρι. Ο λόγος για τα φαρμακεία και της Πάτρας, πολλά εκ των οποίων είδαν τα διαθέσιμα self test τους να εξαφανίζονται μέσα σε λίγη ώρα το πρωί της Παρασκευής. Αν και είναι online συνδεδεμένοι με τις κεντρικές αποθήκες, φαρμακοποιοί δηλώνουν πως ξέμειναν και πέρασε αρκετή ώρα κατά την οποία αναγκάζονταν να εξηγούν στους πελάτες τους το λόγο της έλλειψης, με τη δυσαρέσκεια που αυτό συνεπάγεται. 

Αυτό που δυσαρέστησε περισσότερο τους πολίτες που αναζητούσαν self test στα φαρμακεία της Πάτρας, ήταν η ενημέρωση πως μπορούν να προμηθευτούν μόνο ένα σετ ανα μαθητή. Αυτό σημαίνει πως την ερχόμενη Πέμπτη, οι γονείς θα πρέπει να μεταβούν εκ νέου στο φαρμακείο, για να προμηθευτούν νέο self test.

Από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου τα δωρεάν self tests θα μπορούν να προμηθευτούν και οι εργαζόμενοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες στους οκτώ κλάδους που εμπίπτουν στην σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση δηλαδή σε λιανεμπόριο, εστίαση, χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες, μεταφορές, υπηρεσίες καθαρισμού, κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, σχολές οδηγών. Οι φαρμακοποιοί εκτιμούν πως η γραμμή προμηθειών σε self test θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω, τόσο στους χρόνους παράδοσης όσο και στις ποσότητες.

Παράπονα από πολίτες για τα self test που δικαιούνται

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις