Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Καμπάνες» χιλιάδων ευρώ σε δυο καταστήματα εστίασης των Βραχνεϊκων

«Καμπάνες» χιλιάδων ευρώ σε δυο καταστήμ...

Για παράβαση ωραρίου και κανόνων covid

Πρόστιμα σε δυο καταστήματα εστίασης που δεν εφάρμοζαν τους κανόνες ασφαλείας την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας τους επέβαλαν οι αρμόδιες αρχές. Στις δυο επιχειρησεις. μια καφετέρεια κι ένα εστιατόριο -fast food που βρίσκονται στα Βραχνέικα, επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση ωραρίου και των υγειονομικών κανόνων, 1.000 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συγκροτήθηκαν, προχθές αργά το βράδυ, στο πλαίσιο ελέγχων για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών ειδικά μεικτά κλιμάκια αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή των Πατρών.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν, ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε βάρος των ιδιοκτητών, στους οποίους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ύψους (1.000) και (3.000) ευρώ αντίστοιχα, ενώ στο ένα κατάστημα επεβλήθη και αναστολή λειτουργίας για (15) ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις